Н У Х Т

Менеджери персоналу посіли всі призові місця у всеукраїнському конкурсі!

13 october 2025

Менеджери персоналу посіли всі призові місця у всеукраїнському конкурсі!

Наприкінці вересня 2025 року на базі кафедри менеджменту та маркетингу Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку (м. Одеса) відбувся Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент».

Вітаємо переможців освітньої програми «Менеджмент персоналу»:

за другим (магістерським) рівнем вищої освіти:

• І місце ‒ кваліфікаційна робота Максима Пилипенка на тему «Формування і підтримка бренду роботодавця компанії» (наукова керівниця ‒ д.е.н., професорка Олена Драган);

• ІІ місце ‒ кваліфікаційна робота Ксенії Мишко на тему «Корпоративна культура та її вплив на продуктивність» (наукова керівниця ‒ к.е.н., доцентка Олена Безпалько);

• ІІІ місце ‒ кваліфікаційна робота Анастасії Богодвид на тему «Розробка системи розвитку для різних категорій співробітників підприємства» (наукова керівниця ‒ д.е.н., професорка Олена Драган).

за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти:

• ІІ місце ‒ кваліфікаційна робота Тетяни Секретарук на тему «Заходи щодо організації тімбілдінгу колективів підприємства» (наукова керівниця ‒ к.е.н., доцентка Олена Безпалько).

Щиро вітаємо переможців та їхніх наукових керівниць! Бажаємо здоров’я, терпіння й натхнення наставникам, а переможцям  ‒ нових здобутків, професійного зростання у захоплюючому світі HR-менеджменту!

Published on: 13-10-2025
Read also:
Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

5 грудня 2022 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція «Alternative food sources» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Еви Іванісової, PhD. Лекція була прочитана дл...

READ YOURSELF

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 december 2022

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування

10 квітня 2025 року відбулася захоплива гостьова лекція «Вино як мистецтво: поєднання смаку, аромату та культури», яку прочитав президент Асоціації сомельє України та бренд-амбасадор всесвітньо відомої компанії Moët Hennessy Іван Бачурін. Захід зібрав поціновувачів винної культури, студентів і викладачів, які мали унікальну нагоду зануритися у виш...

READ YOURSELF

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування 11 april 2025

Фінальний акорд магістрів кафедри біотехнології і мікробіології

17 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На розгляд комісії, яку очолювала к.б.н., старша наукова сп...

READ YOURSELF

Фінальний акорд магістрів кафедри біотехнології і мікробіології 18 february 2022

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпові...

READ YOURSELF

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 06 june 2019