Н У Х Т

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством

28 april 2023

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством

Наставниці академічних груп здобувачів вищої освіти1-3 курсів, доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організували екскурсію до виробничих цехів №7-8 ТОВ «Київхліб» м. Києва. Екскурсію провела кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії підприємства Тетяна Васильченко.

Здобувачі відвідали хлібопекарський і сухарно-бубличний цехи. Тетяна Васильченко розповіла про асортимент продукції, яку виробляє підприємство, підготовку сировини до виробництва, технології виробництва батонів, хліба українського, сушок, бубликів і сухарів. Технологиня також продемонструвала обладнання, встановлене на лініях, умови пакування та зберігання готової продукції.

Фахівчиня розповіла і про організацію роботи цехової та виробничої лабораторій підприємства, основні обов’язки технологів.

Колектив кафедри висловлює подяку керівництву ТОВ «Київхліб» за надану нашим здобувачам освіти можливість відвідати підприємство. Така екскурсія сприятиме їх професійному зростанню та популяризації професії.

Published on: 28-04-2023
Read also:
Від перших дослідів – до завершеної дисертації

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся науковий семінар здобувача ступеня доктора філософії четвертого року навчання Микити Іванова, на якому він представив результати своїх досліджень за темою дисертаційної роботи. Участь у заході взяли наукові та науково-педагогічні співробітники кафедри. Ще зі студентських років здобувач під керівниц...

READ YOURSELF

Від перших дослідів – до завершеної дисертації 27 may 2025

Про зимові свята французькою

Із приходом зимових свят на кафедрі іноземних мов професійного спрямування настає час поговорити про них. І не лише рідною, а й іноземними мовами. Вивчаючи іноземну мову, здобувачі водночас знайомляться з традиціями і звичками народу, мову якого вони вивчають. Тож здобувачі освіти другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вивчаю...

READ YOURSELF

Про зимові свята французькою 27 december 2023

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0!

Ще одна команда здобувачів освіти нашого університету у числі переможців Всеукраїнських змагань хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0! Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: ...

READ YOURSELF

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0! 03 may 2023

Зустрічі зі стейхолдерами – поглиблення професійних знань!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар на тему «Доцільність використання ферментних препаратів для стандартизації борошна у кондитерській промисловості». Основна мета проведення семінару була пов’язана з поглибленням професійних знань в області застосування ферментних препаратів. Своїми напрацюванням...

READ YOURSELF

Зустрічі зі стейхолдерами – поглиблення професійних знань! 22 april 2025