Н У Х Т

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством

28 april 2023

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством

Наставниці академічних груп здобувачів вищої освіти1-3 курсів, доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організували екскурсію до виробничих цехів №7-8 ТОВ «Київхліб» м. Києва. Екскурсію провела кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії підприємства Тетяна Васильченко.

Здобувачі відвідали хлібопекарський і сухарно-бубличний цехи. Тетяна Васильченко розповіла про асортимент продукції, яку виробляє підприємство, підготовку сировини до виробництва, технології виробництва батонів, хліба українського, сушок, бубликів і сухарів. Технологиня також продемонструвала обладнання, встановлене на лініях, умови пакування та зберігання готової продукції.

Фахівчиня розповіла і про організацію роботи цехової та виробничої лабораторій підприємства, основні обов’язки технологів.

Колектив кафедри висловлює подяку керівництву ТОВ «Київхліб» за надану нашим здобувачам освіти можливість відвідати підприємство. Така екскурсія сприятиме їх професійному зростанню та популяризації професії.

Published on: 28-04-2023
Read also:
Здобувачка партнерського ЗВО завершила навчання у НУХТ за програмою академічної мобільності

Згідно з узгодженою програмою академічної мобільності між Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ і Полтавським державним аграрним університетом студентка третього курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Полтавського державного аграрного університету Олеся Івер, що навчається за галуззю знань 18 «Ви...

READ YOURSELF

Здобувачка партнерського ЗВО завершила навчання у НУХТ за програмою академічної мобільності 23 june 2022

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають

Першокурсниця Навчально-наукового інституту харчових технологій Владлена Пахомова перемогла у конкурсі від Приват-Банку з призовим фондом понад 20 000 грн. Конкурс проводився серед всіх студентів України. Серед традиційних умов конкурсу (зареєструватися, відмітити у соцмережах тощо) важливим завданням було написати, на що витратив свою першу стипе...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти НУХТ донатять на ЗСУ й перемагають 28 june 2023

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики

Акціонерне товариство «РУДЬ» є лідером серед українських виробників морозива. Продукція компанії не лише задовольняє потреби споживачів, а й перевищує їхні очікування. Навіть найбільш вимогливі покупці можуть знайти в асортименті продуктів те, що їм до вподоби. Завдяки європейському підходу до розвитку, компанія «Рудь» випустила «Ескімос-Organic» —...

READ YOURSELF

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики 08 july 2025

Триває впровадження нових технологій у навчання

Викладачі кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка продовжують впровадження нових технологій у навчання. Темою завершальної лабораторної роботи з дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» для здобувачів третього курсу освітньо-професійної програми «Комп’ютерні системи та програмна інженер...

READ YOURSELF

Триває впровадження нових технологій у навчання 07 june 2024