Н У Х Т

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на «Наукових пікніках»

01 october 2019

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на «Наукових пікніках»

В останні вихідні вересня колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ узяв участь у «Наукових пікніках».

Викладачі та активні студенти кафедр теплоенергетики та холодильної техніки і машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв гідно представили наш заклад вищої освіти та надзвичайно зацікавили маленьких майбутніх вступників.

Відвідувачам нашої локації було запропоновано: ознайомитись із будовою поршневого та ротаційного компресора, спробувати визначити справний компресор, і здійснити його тестовий запуск, наживо побачити, що відбувається всередині випарника побутового холодильника, заморозити краплину води на напівпровідниковому термоелектричному модулі та за допомогою свічки і льоду виробити достатню кількість електроенергії для підсвічування абревіатури кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – ТЕХТ, взяти участь у перегонах на робокарах.

Всі учасники та сам Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого відзначені організаторами «Наукових пікніків» дипломами.

Published on: 01-10-2019
Read also:
Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам

За сприяння завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси відбулася гостьова лекція французького підприємця, директора ТОВ «Біо-Фарм Агротрейд ЛТД» Клода Ексбраята для здобувачів, що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Компанія була заснована в 2015 році за підтри...

READ YOURSELF

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам 12 march 2020

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером

У рамках навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбулася нетворкінг-зустріч студентів ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з фахівцем-практиком, шеф-кондитером Артемом Кокотуном. На шляху до омріяної професії Артем пройшов більше 40 майстер-класів і воркшопів у найкрутіших фахівців кондитерського...

READ YOURSELF

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером 11 october 2022

Фахово про харчову промисловість: в гостях у студентів академік НААНУ

До Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ) завітав директор Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, академік Національної академії аграрних наук України Микола Сичевський. Микола Петрович – випускник нашого університету, відомий вчений-економіст і знаний фахівець вітчизняної харчової промисловості. Він завітав, аби през...

READ YOURSELF

Фахово про харчову промисловість: в гостях у студентів академік НААНУ 31 may 2019

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику

Залучення до навчального процесу досвіду провідних фахівців – основна запорука якісної сучасної освіти. Опанування ж такої сучасної спеціальності як біотехнологія неможливе без орієнтування на новітні наукові досягнення. 30 жовтня 2019 року перед студентами-біотехнологами виступив Олександр Васильович Панов (Остін, США) – доктор біологічних наук, ...

READ YOURSELF

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику 01 november 2019