Н У Х Т

Феєричний випускний у Навчально-науковому інституті економіки і управління

06 march 2020

Феєричний випускний у Навчально-науковому інституті економіки і управління

6 березня родина Навчально-наукового інституту економіки і управління зібралася у актовій залі університету на свято прощання з цьогорічними випускниками-магістрами денної і заочної форми навчання та бакалаврами заочної форми навчання. Із теплого сімейного гнізда у самостійне професійне життя вилетіли 382 вихованці інституту – креативні, амбітні, сповнені жаги до життя й бажання змінювати цей світ на краще. Вони вповні володіють усіма знаннями й практичними навичками за своїми спеціальностями, мають вагомі наукові, спортивні, культурні здобутки, впевнені у своїх силах, адже досвідчені, мудрі й добрі наставники-викладачі й співробітники рідної Альма матер впродовж усіх  років їх навчання щедро ділилися з ними своїми знаннями й досвідом, навчали тільки кращому, давали змогу й снагу самостійно приймати рішення, рухатися вперед і перемагати.

Щирі вітання, побажання від усього серця, добрі напутні слова й поради – скільки їх прозвучало на адресу випускників цього урочистого дня. Із хвилюванням і гордістю вітав магістрів директор інституту Олег Шеремет. За доброю традицією він відзначив найкращих із кращих грамотами й подяками. Свої останні студентські відзнаки отримали Анастасія Долюк, Катерина Горська, Олексій Штепенко, Дмитро Козловський, Анастасія Черній, Світлана Бакуліна, Тетяна Чернуха, Анастасія Матусевич, Світлана Титаренко, Яна Галицька, Валентина Фоміна, Антон Зіпцер, Анатолій Олешко та інші.

Разом зі щирими вітаннями останні настанови дали винуватцям свята завідувачі випускових кафедр – економіки і права Анатолій Заїнчковський, міжнародної економіки Світлана Гуткевич, економіки праці та менеджменту Тамара Березянко, фінансів Лада Шірінян, обліку і аудиту Леонід Чернелевський, маркетингу Ольга Пєтухова та вручили випускникам дипломи.

Від випускників сердечно подякували колективові інституту магістр з підприємництва Анастасія Черній, магістр з міжнародної економіки Світлана Титаренко, магістри з управління персоналом та економіки праці Олексій Штепенко і Дмитро Козловський, магістр з маркетингу Анастасія Долюк.

Студенти молодших курсів підготували для старших товаришів творчі вітання – буквально «запалили» зал емоціями танцювальний колектив «Dance Formation» і бальники, лунали пісні у виконанні Ольги Оленюк, Віолетти Резнік, Інни Кравченко. Остання разом із магістрами-фінансистами влаштували справжній флешмоб під гімн фінансистів.

Щасливі посмішки і сльози в очах, бонети, що злітають у повітря, і рефрен «ЕіУ – це – життя, а не мить!», спільні фото на згадку і обіцянки тримати зв’язок – останні акорди такого очікуваного, і такого щемливого свята. Водночас із тяжким серцем від неминучості розставання, й легким від почуття гордості за своїх таких розумних, талановитих вихованців прощаються з випускниками викладачі. З хвилюванням в очікуванні викликів самостійного життя і щемом від завершення такої яскравої й чудової пори життя прощаються з викладачами випускники. Але й ті, й інші знають – попереду нові зустрічі, нові злети, нові сторінки буття, які обов’язково будуть успішними, адже за плечима потужна підтримка великої родини економічного інституту київського харчового!

Хай доля буде прихильною до вас, наші магістри!

Published on: 06-03-2020
Read also:
Переможці Всеукраїнських хакатонів «Ігри заводів» на підприємстві Концерну «Хлібпром»

У Львові відбулося нагородження підприємством «Концерн Хлібпром» переможців Всеукраїнських змагань хакатонів «Ігри заводів» 4.0, команди «НУХТ-ННІТІ». У складі команди-переможця здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого: Олег Розумний (група МП-1-1М), Юрій Якимчук (група ОХ-1-2), Євгеній Константинов...

READ YOURSELF

Переможці Всеукраїнських хакатонів «Ігри заводів» на підприємстві Концерну «Хлібпром» 05 june 2023

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій

Нещодавно вийшло друком друге видання книги «Упаковка в українських реаліях». Її автор – засновник і головний редактор журналу «Упаковка» та засновник і перший президент Клубу пакувальників України Валерій Кривошей. Ця книга про минуле, сьогодення і майбутнє упаковки та української пакувальної промисловості. У ній переплітаються історичні факти, р...

READ YOURSELF

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій 10 july 2023

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель». «Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська. К...

READ YOURSELF

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва 15 december 2020