Н У Х Т

Працюємо і вчимося заради перемоги

17 october 2022

Працюємо і вчимося заради перемоги

Здобувачка 3 курсу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого спеціальності 144 «Теплоенергетика» Софія Бойко пройшла відбір серед понад 250 претенденток на освітній онлайн-модуль із урбаністики, запущений Громадською організацією STEM is FEM.

Протягом чотирьох місяців 50 учасниць отримають практичні та теоретичні знання з планування та розвитку міських територій. 

Курс розбитий на тематичні зустрічі, що триватимуть 3-6 годин і проводитимуться у вихідні двічі на місяць. Крім того, будуть читатися відкриті онлайн-лекції раз на місяць протягом чотирьох місяців. Вони триватимуть 1-2 години та будуть розміщені на сторінках проєкту в соціальних мережах (Facebook та Instagram) і на сайті.

Після проведених зустрічей дівчата розроблятимуть власні містобудівні проєкти. Журі, до складу якого входять спікери проєкту, оцінить запропоновані ініціативи і відбере 10 найкращих.

Надалі проєкти будуть передані на перевірку та якісне доопрацювання спеціалістам із містобудування та архітектури. Вони допоможуть дівчатам зробити проєкти реалістичними та придатними для реалізації. Після цього STEM is FEM пітчитиме запропоновані проєкти місцевим громадам, органам місцевого самоврядування, бізнесам, міжнародним фондам чи організаціям, які інвестують у розвиток України.

Освітній онлайн-курс із урбаністики втілюється в рамках програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з «Будуємо Україну разом» (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Published on: 17-10-2022
Read also:
Вчена рада університету зібралася на планове засідання

20 квітня 2023 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з інформування про поточний стан справ в університеті та вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Очільник нашого навчального закладу відзначив успішне проведення 89-ї Міжнаро...

READ YOURSELF

Вчена рада університету зібралася на планове засідання 20 april 2023

Енергетичні батончики для захисників і захисниць – готуємо з любов’ю

Протягом останнього року, що триває повномасштабне вторгнення агресора, наші здобувачі освіти долучилися до незліченного числа найрізноманітніших акцій – донатили кошти, готували їжу, здавали кров, закупали спорядження, збирали посилки на передову. Черговий вантаж від студентської родини НУХТ вирушив до наших захисників сьогодні. Акція була ініцій...

READ YOURSELF

Енергетичні батончики для захисників і захисниць – готуємо з любов’ю 07 april 2023

Згідно з планом: відбулося засідання вченої ради університету

26 вересня у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали традиційно з урочистого – привітали членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, а також ректор Олександр Шевченко вручив відзнаки: - нагрудний знак «Відзнака Національного університету харчових технологій» професорові кафедри економіки і п...

READ YOURSELF

Згідно з планом: відбулося засідання вченої ради університету 26 september 2023

Подвійна перемога! І це лише початок…

При акредитації освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» одне із зауважень експертної групи під керівництвом професорки Тетяни Димань стосувалося відсутності на кафедрі технології оздоровчих продуктів викладачів, які мають сертифікат на володіння англійською мовою рівня В2 та досвіду з...

READ YOURSELF

Подвійна перемога! І це лише початок… 18 january 2024