Н У Х Т

Фахово, корисно та яскраво пройшла виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

11 october 2024

Фахово, корисно та яскраво пройшла виробнича практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Останній рік навчання у бакалавраті для здобувачів четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» розпочався з проходження виробничої практики.

Понад 70 здобувачів були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження виробничої практики у закладах ресторанного господарства різних типів, форматів іа кулінарних спрямувань.

Базами практики стали як постійні партнери, так і нові потенційні стейкхолдери та роботодавці кафедри – ресторани «Первак», «Прага», «Kidev»,«100 років тому вперед», «Чорноморка», «HANAMI», «Milk Bar», «Міністерство чебуреків», «Trattoria 5», «Fujiwara YOSHI», «Інша Полтава», «СушиЯ», заклади харчування при міжнародних мережах готелів «Фермонт» і «Холідей Інн», кафе «Frankly», «Маріанна», «Браво», кафе-кондитерські «Honey», «ÉCLAIR LITTLE ART WORK» та інші.

Цього року за сприяння і підтримки деканеси факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової та доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Олени Шидловської п’ять здобувачів освітньої програми «Технології харчування» мали можливість пройти виробничу практику у закладах харчування при готелях республіки Болгарії.

Матеріально-технічна база, високий рівень організації виробництва та сервісної діяльності баз практик дозволив здобувачам ознайомитися зі сучасними гастрономічними трендами, особливостями ведення ресторанного бізнесу в кризових умовах, на практиці засвоїти знання та навички, отримані під час вивчення освітніх компонент «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Електронні системи для індустрії ресторанного господарства», «Кулінарна етнологія», «Барна справа та робота сомельє» та інших.

Захист звітів проходив на кафедрі у комісіях, які очолили керівники виробничої практики, доцентки Наталія Стукальська, Ірина Силка, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик.

Дружня обстановка, використання мультимедійного обладнання, яскраві, якісно підготовлені презентації здобувачів сприяли отриманню найкращих результатів. Більшість здобувачів отримали оцінки «відмінно» та «добре».

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро радіє успіхам і професійним досягненням своїх здобувачів і надалі прикладатиме максимум зусиль для організації якісної практичної підготовки, яка сприяє розвитку у здобувачів як професійних навичок і знань (hard skills), так і здатності до комунікацій (soft skills), що нині є визначальним під час працевлаштування та для кар’єрного зростання.

Published on: 11-10-2024
Read also:
Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики

Уже традиційно студенти-екологи проходять переддипломну практику на провідних підприємствах харчової промисловості. Для молоді – це завжди довгоочікувана подія, адже, в першу чергу, це захоплива подорож у нове місто, знайомство з виробничими потужностями реального підприємства, новими цікавими людьми-фахівцями своєї справи та можливість на період п...

READ YOURSELF

Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики 15 february 2019

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу. У 2022 році конференція відбувається уже у 88...

READ YOURSELF

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 13 april 2022

Ще одна подяка від захисників на рахунку факультету автоматизації і комп’ютерних систем

Триває наше протистояння агресору. І ми продовжуємо всіма силами допомагати нашим захисникам і захисницям. Активно до волонтерства долучаються і наші здобувачі освіти, і наші випускники. На їх рахунку безліч найрізноманітніших акцій, а наші славні воїни не скупляться на вдячність. Військовослужбовці військової частини А0878 морської піхоти ЗСУ вис...

READ YOURSELF

Ще одна подяка від захисників на рахунку факультету автоматизації і комп’ютерних систем 02 july 2024

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

Голова студентського самоврядування нашого університету, здобувач 3 курсу бакалаврського ступеня вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» Ярослав Вдовенко (група ТБ-3-7) увійшов до складу Ради з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти при Міністер...

READ YOURSELF

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН! 28 january 2025