Н У Х Т

Презентуємо нову наукову монографію

11 september 2025

Презентуємо нову наукову монографію

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки спільно з кафедрою машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв презентує нову наукову монографію «Пакувальний інжиніринг» колективного авторства Сергія Володіна, Сергія Токарчука, Людмили Кривопляс-Володіної та Костянтина Васильківського.

Монографія «Пакувальний інжиніринг» – це практико-орієнтований путівник сучасними технологіями пакування, що поєднує строгість наукового подання з інноваційним форматом – кожний розділ супроводжується інтерактивними QR-кодами з відеодемонстраціями роботи обладнання, принципів побудови ліній, вибору приводів і систем керування та прикладами автоматизації.

Видання системно охоплює проєктування, розрахунок, експлуатацію й сервіс пакувальних машин і комплексів, тож стане ефективним інструментом для викладачів, здобувачів вищої освіти та інженерів галузі знань G «Інжиніринг, виробництво та будівництво».

Книга забезпечує швидкий перехід від теоретичних засад до практичних рішень – від вибору конструкції до впровадження автоматизованих пакувальних ліній у виробниче середовище, і є вдалим вибором для тих, хто прагне підвищити компетентність і результативність у сфері пакувального інжинірингу.

Автори щиро вдячні рецензентам за фахову підтримку та поради: доктору технічних наук, професору кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Валерію Мирончуку, доктору технічних наук, професору кафедри харчових технологій Черкаського державного технологічного університету Владиславу Сухенку та доктору технічних наук, завідувачу кафедри комп’ютеризованих комплексів поліграфічних та пакувальних виробництв НУ «Львівська політехніка» Івану Регею.

Published on: 11-09-2025
Read also:
Науковці кафедри технології цукру і підготовки води обговорюють нагальні питання безпечності питної води

Професорка кафедри технології цукру і підготовки води Наталія Гусятинська та стейколдер освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах», генеральний директор ТОВ «Системи чистої води» Ярослав Барашовець взяли участь у круглому столі «Безпечна питна вода в Україні: доступ до інформації ...

READ YOURSELF

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води обговорюють нагальні питання безпечності питної води 10 october 2024

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних  і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 3 квітня відбувся практичний майстер-клас «Харчові волокна. Практичний досвід використання в м'ясній промисловості». Захід був організований у колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» – ексклюзив...

READ YOURSELF

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 april 2024

Наші всюди найкращі!

Аспірант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Максим Кривошеєв успішно завершив магістерську програму «Master of Leadership and Management» від Thunderbird School of Global Management Arizona State University й отримав диплом магістра з відзнакою! Програма MLM від Thunderbird поєднує престижні традиції вищої освіти з сучасними технологія...

READ YOURSELF

Наші всюди найкращі! 20 may 2024

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно!

У вересневу додаткову вступну сесію 2025 року здобувачі третього курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка Михайло Кобиляцький, Юлія Єрьоменко та Ірина Сич вирішили паралельно здобути й економічну освіту. Вони успішно вступ...

READ YOURSELF

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно! 02 october 2025