Н У Х Т

Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення пошкоджених будівель університету

20 july 2023

Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення пошкоджених будівель університету

PJSC Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення гуртожитків і навчального корпусу фізичного виховання нашого університету, які зазнали руйнувань унаслідок нічної атаки дронів-камікадзе 30 травня.

Carlsberg Ukraine – давній друг і партнер університету. Фахівці компанії читають гостьові лекції здобувачам спеціальності 181 «Харчові технології», бакалаврської освітньо-професійної програми «Харчові технології» та магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», проводять майстер-класи, а також запрошують на екскурсії на свої виробничі потужності, де на практиці демонструють, як працює пивоварне виробництво. Крім того, студенти проходять на підприємствах Carlsberg Ukraine виробничу та переддипломну практику з можливістю подальшого працевлаштування. На заводах компанії працюють багато наших випускників, яких керівництво цінує за професійність. І коли в НУХТ трапилася біда, вірний друг прийшов на допомогу.

«Велика частина наших співробітників – випускники НУХТ, – зазначила директорка з корпоративних відносин Юлія Стельмах. – Ми цінуємо наших фахівців. Багато з них починали шлях у компанії, будучи студентами й маючи змогу пройти у нас навчально-виробничу практику, а зараз успішно працюють, досягають успіху та розвивають Carlsberg Ukraine. Ми цінуємо та поважаємо альма-матер наших колег і долучаємося до відновлення гуртожитків та навчального корпусу, аби студенти та викладачі могли й надалі продовжувати навчання та роботу в комфортних умовах».

Колектив університету надзвичайно пишається таким партнерством і нашою багатолітньою плідною співпрацею з Carlsberg Ukraine. Адміністрація, викладачі, співробітники та здобувачі вищої освіти дуже вдячні і керівництву підприємства, і усьому колективові за підтримку й допомогу не лише словом, а й ділом.

Ми працюватимемо й надалі так само віддано й натхненно, готуватимемо для нашої України найкращих, найпрофесійніших фахівців і патріотів, адже за нами такі гіганти харчової промисловості як Carlsberg Ukraine. Зичимо колективові підприємства подальшого розвитку, успіху й процвітання. Разом ми – сила!

А нинішнім вступникам радимо звернути увагу на спеціальність 181 «Харчові технології» – перспективну й затребувану ринком праці. Як бачите, потужні роботодавці для її випускників є!

Published on: 20-07-2023
Read also:
«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Що єднає краще за все? Усі, хто скаже – спільні інтереси, вподобання й прагнення, одна мета, відданість своїй справі й однодумцям, буде правий. А ще – традиції. Не важливо, наскільки вони давні, головне, що вони є, і краще за будь що вони об’єднують і родини, і колективи, і цілі покоління. І вже цілі покоління випускників і нинішніх студентів факул...

READ YOURSELF

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 24 june 2020

Завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилася до обговорення кращих практик розвитку туризму

13-14 вересня 2024 року завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Перспективи розвитку індустрії туризму і гостинності в Україні та світі» у Луцькому національному технічному університеті (Луцьк-Світязь). Провідні українські науковці, представники бізнесу, влади ...

READ YOURSELF

Завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилася до обговорення кращих практик розвитку туризму 17 september 2024

Наука й бізнес об’єдналися у визначенні сучасних трендів і перспектив у галузі перероблення м’яса і молока

Перший місяць навчального року в нашому університеті традиційно насичений науковими конференціями за галузевими спеціалізаціями харчових виробництв. 23 вересня 2025 року, вже вшосте, відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока». Співорганізаторами заходу виступили Інституту про...

READ YOURSELF

Наука й бізнес об’єдналися у визначенні сучасних трендів і перспектив у галузі перероблення м’яса і молока 26 september 2025

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету має унікальне сучасне обладнання, яким можуть користуватися як знані науковці, так і молоді дослідники та здобувачі освіти. Також у здобувачів освіти НУХТ є можливість користуватися потужностями Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукці...

READ YOURSELF

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів 08 november 2024