Н У Х Т

Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення пошкоджених будівель університету

20 july 2023

Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення пошкоджених будівель університету

PJSC Carlsberg Ukraine долучилася до відновлення гуртожитків і навчального корпусу фізичного виховання нашого університету, які зазнали руйнувань унаслідок нічної атаки дронів-камікадзе 30 травня.

Carlsberg Ukraine – давній друг і партнер університету. Фахівці компанії читають гостьові лекції здобувачам спеціальності 181 «Харчові технології», бакалаврської освітньо-професійної програми «Харчові технології» та магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», проводять майстер-класи, а також запрошують на екскурсії на свої виробничі потужності, де на практиці демонструють, як працює пивоварне виробництво. Крім того, студенти проходять на підприємствах Carlsberg Ukraine виробничу та переддипломну практику з можливістю подальшого працевлаштування. На заводах компанії працюють багато наших випускників, яких керівництво цінує за професійність. І коли в НУХТ трапилася біда, вірний друг прийшов на допомогу.

«Велика частина наших співробітників – випускники НУХТ, – зазначила директорка з корпоративних відносин Юлія Стельмах. – Ми цінуємо наших фахівців. Багато з них починали шлях у компанії, будучи студентами й маючи змогу пройти у нас навчально-виробничу практику, а зараз успішно працюють, досягають успіху та розвивають Carlsberg Ukraine. Ми цінуємо та поважаємо альма-матер наших колег і долучаємося до відновлення гуртожитків та навчального корпусу, аби студенти та викладачі могли й надалі продовжувати навчання та роботу в комфортних умовах».

Колектив університету надзвичайно пишається таким партнерством і нашою багатолітньою плідною співпрацею з Carlsberg Ukraine. Адміністрація, викладачі, співробітники та здобувачі вищої освіти дуже вдячні і керівництву підприємства, і усьому колективові за підтримку й допомогу не лише словом, а й ділом.

Ми працюватимемо й надалі так само віддано й натхненно, готуватимемо для нашої України найкращих, найпрофесійніших фахівців і патріотів, адже за нами такі гіганти харчової промисловості як Carlsberg Ukraine. Зичимо колективові підприємства подальшого розвитку, успіху й процвітання. Разом ми – сила!

А нинішнім вступникам радимо звернути увагу на спеціальність 181 «Харчові технології» – перспективну й затребувану ринком праці. Як бачите, потужні роботодавці для її випускників є!

Published on: 20-07-2023
Read also:
Викладачка Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

16 грудня 2021 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra), PhD Єви Іванісової. Лекція «Coffee-important non-alcoholic beverage o...

READ YOURSELF

Викладачка Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра прочитала лекцію нашим здобувачам освіти 17 december 2021

Вчена рада університету зібралася на останнє у навчальному році засідання

25 червня 2020 року у актовій залі з дотриманням санітарних протиепідеміологічних заходів відбулося останнє у цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Оскільки у порядку денному було питання, що потребувало процедури таємного голосування, вчена рада повинна була зібратися особисто. В.о. ректора, перший проректор Володимир Яровий ...

READ YOURSELF

Вчена рада університету зібралася на останнє у навчальному році засідання 25 june 2020

Q&A session із заступником міністра освіти і науки

7 листопада до університету завітали заступник міністра освіти та науки Єгор Стадний і голова підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Ольга Коваль. Вони зустрілися зі студентами, викладачами та співробітниками й поспілкувалися стосовно стану і перспек...

READ YOURSELF

Q&A session із заступником міністра освіти і науки 08 november 2019