Н У Х Т

Бути педагогом – це не тільки про навчання інших

30 january 2024

Бути педагогом – це не тільки про навчання інших

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко вчетверте долучилася до Всеукраїнської онлайн-конференції для викладачів англійської мови «Teaching Experts ІV» від Кембриджського екзаменаційного центру Polyglot Language Centre за підтримки Cambridge English Ukraine.

Цьогорічні доповіді учасників конференції були зосереджені на основній темі заходу – особистому професійному розвитку та вдосконаленні, адже бути педагогом – це не тільки про навчання інших.

Захід зібрав в одному місті величезну кількість учасників-вчителів-викладачів англійської мови не лише з України, але й із закордону, які протягом конференції ділися останніми тенденціями, концепціями та новітніми технологіями викладання і можливостями для особистої безперервної освіти.

Під час конференції виступила головна представниця Cambridge Assessment English в Україні Дарина Сіжук із останніми новинами від Міністерства освіти й науки України. Відомо, що Cambridge Assessment English розробляє всесвітньо відомі екзамени з англійської мови для не носіїв мови, які проводяться у 135 країнах авторизованими екзаменаційними центрами, частина з яких розташована в Україні.

Далі головчиня екзаменаційного відділу мовного центру «Поліглот» Юлія Горбенко презентувала міжнародні онлайн та оффлайн програми для викладачів англійської на 2024 рік, а також розповіла про новий формат курсів підвищення кваліфікації викладачів CELTA і DELTA in Zoom.

Крім того, спеціальна гостя з Португалії Паула де Нагі, одна з кращих міжнародних CELTA і Delta-тьюторів, директорка з підготовки вчителів, яка брала участь у написанні багатьох курсів ELT (English language teaching) провела практичний воркшоп, на якому розкрила таємниці ефективних методів навчання у сучасному ELT-світі.

Після доповідей та під час заходу викладачі мали можливість обмінюватися поглядами і брати участь у коротких дискусіях щодо ефективності роботи над особистим вдосконаленням та інноваційних технологій у викладанні іноземних мов зокрема.

За результатами конференції наша викладачка отримала сертифікат, що засвідчує підвищення кваліфікації.

Published on: 30-01-2024
Read also:
Вітаємо студентів-біотехнологів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»

2 квітня 2019 р. у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», в якому традиційно взяли участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології. На конкурс були подані 64 студентські наукові роботи з 26 закладів вищої освіти, ...

READ YOURSELF

Вітаємо студентів-біотехнологів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» 04 april 2019

Фінальний акорд магістрів кафедри біотехнології і мікробіології

17 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На розгляд комісії, яку очолювала к.б.н., старша наукова сп...

READ YOURSELF

Фінальний акорд магістрів кафедри біотехнології і мікробіології 18 february 2022

Від теорії до виробництва: практика на Борщагівському хіміко-фармацевтичному заводі

Днями стартував новий етап професійного зростання здобувачів четвертого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» у рамках здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» – розпочалася їх виробнича практика. Єлизавета Дон, Олександр Золотар, Анна Косяк та Олександра Соколова проходять її на одному з найбільших фармацевтичних підприємств Києва...

READ YOURSELF

Від теорії до виробництва: практика на Борщагівському хіміко-фармацевтичному заводі 25 january 2024

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП

24 травня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося відкриття R&D-лабораторії, створеної в нашому університеті агроіндустріальним холдингом МХП. З ініціативою створення лабораторії фахівці МХП виступили наприкінці минулого року. Ідея знайшла гарячу підтримку ректорату й колективу випускової кафедри технології м’яса і м’ясних пр...

READ YOURSELF

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП 24 may 2021