Н У Х Т

Дівчата STEM НУХТ

22 october 2021

Дівчата STEM НУХТ

На честь Міжнародного дня дівчат CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» та її ініціатива #ДівчатаSTEM спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення організувала Всеукраїнський захід «Національний день дівчат у технологіях 2021».

Цього дня технологічні компанії та підприємства з усіх регіонів України фізично та віртуально відкрили свої двері дівчатам з філій «Дівчата STEM».

На початку жовтня в нашому університеті також була відкрита філія «Дівчата STEM НУХТ».

Кураторка проєкту – доцентка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, к.т.н. Марія Мирошник і студентки факультету автоматизації і комп’ютерних систем, котрі є учасницями проекту «Дівчата STEM НУХТ», також змогли долучитися до «Національного дня дівчат у технологіях 2021». Разом вони побували в компанії «ІТ-Інтегратор», де познайомилися з особливостями роботи компанії та з надихаючими й успішними жінками, які розкрили свої секрети успіху та надали цінні поради щодо розвитку й роботи у сфері ІТ-технологій. Дівчата почули захоплюючі історії, взяли участь у обговоренні і, звісно, отримали незабутні враження!

Published on: 22-10-2021
Read also:
Команда кафедри мехатроніки та пакувальної техніки бере участь у YOUNG INNOVATION HACKATHON

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки делегувала асистентку Катерину Грінінг до участі в YOUNG INNOVATION HACKATHON, що проходить на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Конкурс стартапів, який підтримає молодих українських вчених і винахідників, організувала Європейська мережа підприємств України, за підтримки МОН...

READ YOURSELF

Команда кафедри мехатроніки та пакувальної техніки бере участь у YOUNG INNOVATION HACKATHON 21 april 2023

Здорове харчування – пріоритет вітчизняних хлібопекарів!

У перший день роботи міжнародної спеціалізованої виставки «AGRO2FOOD» відбулася конференція «Технології здорового харчування», організована Всеукраїнською асоціацією пекарів (ВАП) спільно з виставковою компанією «Прем’єр Експо». Модерувати її роботу була запрошена професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого універси...

READ YOURSELF

Здорове харчування – пріоритет вітчизняних хлібопекарів! 30 october 2025