Н У Х Т

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ

12 december 2020

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ

12 грудня в нашому університеті відбувся масштабний профорієнтаційний івент. Ми звикли казати: «Відбувся День відкритих дверей Національного університету харчових технологій», але – не цього разу. Карантинні обмеження все ще вносять свої невблаганні корективи у наші плани й наміри.

Випускники невпинно наближаються до часу Х, коли потрібно буде однозначно визначитися з вибором, а можливості більше дізнатися про виш своєї мрії й почути відповіді на питання, що хвилюють, дуже обмежені. На допомогу приходять онлайн-зустрічі, і сьогоднішній онлайн-День відкритих дверей НУХТ – одна з таких.

Розпочався захід з відеофільму, який дав уявлення про наш виш, його історію, структурні підрозділи, студентський кампус, дозвілля й спорт.

Ґрунтовну презентацію про особливості вступної кампанії 2021 р. підготував заступник відповідального секретаря приймальної комісії Вадим Серпученко, який давав відповіді на запитання щодо нюансів вступу на бюджет і на контрактну форму навчання, а також продемонстрував майбутнім вступникам як працювати зі сайтом університету.

Інформацію про підготовку до складання ЗНО і вступу на бюджетну форму навчання надала завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна.

Далі усі охочі могли приєднатися до відеоконференцій наших навчально-наукових підрозділів, де мали можливість детально дізнатися про кожну освітньо-професійну програму, поспілкуватися з деканами факультетів, директорами інститутів, завідувачами і викладачами випускових кафедр.

Факультет біотехнології та екологічного контролю ґрунтовно представили і докладно відповіли на усі питання декан факультету Наталія Грегрічак, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Світлана Тетеріна, доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Вячеслав Харченко. 

Усе про Навчально-науковий інститут харчових технологій розповіли директор Оксана Кочубей-Литвиненко, заступник директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Роман Кириленко.

З Навчально-науковим інститутом економки і управління учасників заходу познайомив відповідальний за роботу зі студентами Олександр Тимченко, а про підготовку за спеціальністю «Облік і аудит» докладно розказала доцентка Наталія Кудренко.

Яскрава презентація факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу розпочалася з відеофільму «Як першокурсники на посвяту запізнилися…». Дотепна історія задала настрій усьому спілкуванню. Учасники цієї відеоконференції отримали докладні пояснення від відповідальної за профорієнтаційну роботу Віри Зуйко, заступниці декана факультету Віти Цирульнікової, завідувачки кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Олександри Нєміріч, завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірини Мельник.

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого вирішив цього разу окремо представити кожну свою освітньо-професійну програму. Тож на наших гостей чекали одразу шість відеоконференцій цього підрозділу НУХТ, у рамках яких виступали завідувачі і викладачі випускових кафедр.

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем презентували декан Андрій Форсюк і викладачі кафедр автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління й інформаційних систем.

Цікаву й насичену презентацію за випусковою спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» представив заступник завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ярослав Смітюх.

А заступниця завідувача кафедри інформаційних систем Олена Харкянен надзвичайно захопливого представила спеціальність «Комп’ютерні науки».

Дуже багато бажаючих дізнатися про навчання в нашому університеті було серед студентів старших курсів коледжів. Для них влаштували окремі відеоконференції, оскільки через обмеження у сервісі Zoom по кількості учасників, усі бажаючі не змогли приєднатися за один раз. Усі вони отримали повну інформацію стосовно вступу на скорочену форму навчання від фахівців Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, директора Центру Ігоря Житнецького і начальника відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Олени Подобій.

Варто сказати, що майбутніх вступників цікавили найрізноманітніші питання. Вони хотіли дізнатися буквально про все – детальніше про спеціальності і прохідні бали; як здійснюється подання документів для вступу; як правильно розставити пріоритети, вартість навчання, пільги для багатодітних і для дітей-інвалідів; вимоги для вступу на заочну форму навчання, чи є у НУХТ військова кафедра; як узяти участь у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ; чи потрібно подавати дві різні заяви на ЄВІ для вступу у магістратуру на два різних факультети; наявність гуртожитків і умови проживання у них та багато інших. На всі вони отримали вичерпні відповіді.

Якщо ж хтось не встиг приєднатися до заходу і задати свої запитання, засмучуватися не варто, адже попереду ще не одна зустріч. Слідкуйте за нашими анонсами на офіційному сайті університету та наших сторінках у соціальних мережах.

Published on: 12-12-2020
Read also:
НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar

За даними липневого випуску Webometrics 2021 року наш університет став 7-м серед закладів вищої освіти Києва і 21-м в Україні у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 24583 цитувань. Рейтинг Transparent Ranking:...

READ YOURSELF

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar 26 july 2021

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

READ YOURSELF

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 april 2023

Телеграм-бот для науковців

Із метою оперативного інформування науковців, інноваторів і стартаперів щодо новин і можливостей МОН запускає Телеграм-бот Info Science Bot, який інформуватиме про: актуальні можливості для науковців; актуальні можливості для інноваторів; актуальні новини та дипломатичні кроки органів влади й наукової спільноти щодо протистояння російській агресії,...

READ YOURSELF

Телеграм-бот для науковців 21 march 2022

Магістрант-біотехнолог представила НУХТ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія»

19-22 березня 2019 року у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за спеціальністю «Екологія» 2018/2019 навчального року. Для участі в ньому надійшли 115 робіт, із яких для участі у ІІ турі були відібран...

READ YOURSELF

Магістрант-біотехнолог представила НУХТ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія» 27 march 2019