Н У Х Т

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ

12 december 2020

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ

12 грудня в нашому університеті відбувся масштабний профорієнтаційний івент. Ми звикли казати: «Відбувся День відкритих дверей Національного університету харчових технологій», але – не цього разу. Карантинні обмеження все ще вносять свої невблаганні корективи у наші плани й наміри.

Випускники невпинно наближаються до часу Х, коли потрібно буде однозначно визначитися з вибором, а можливості більше дізнатися про виш своєї мрії й почути відповіді на питання, що хвилюють, дуже обмежені. На допомогу приходять онлайн-зустрічі, і сьогоднішній онлайн-День відкритих дверей НУХТ – одна з таких.

Розпочався захід з відеофільму, який дав уявлення про наш виш, його історію, структурні підрозділи, студентський кампус, дозвілля й спорт.

Ґрунтовну презентацію про особливості вступної кампанії 2021 р. підготував заступник відповідального секретаря приймальної комісії Вадим Серпученко, який давав відповіді на запитання щодо нюансів вступу на бюджет і на контрактну форму навчання, а також продемонстрував майбутнім вступникам як працювати зі сайтом університету.

Інформацію про підготовку до складання ЗНО і вступу на бюджетну форму навчання надала завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна.

Далі усі охочі могли приєднатися до відеоконференцій наших навчально-наукових підрозділів, де мали можливість детально дізнатися про кожну освітньо-професійну програму, поспілкуватися з деканами факультетів, директорами інститутів, завідувачами і викладачами випускових кафедр.

Факультет біотехнології та екологічного контролю ґрунтовно представили і докладно відповіли на усі питання декан факультету Наталія Грегрічак, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Світлана Тетеріна, доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Вячеслав Харченко. 

Усе про Навчально-науковий інститут харчових технологій розповіли директор Оксана Кочубей-Литвиненко, заступник директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Роман Кириленко.

З Навчально-науковим інститутом економки і управління учасників заходу познайомив відповідальний за роботу зі студентами Олександр Тимченко, а про підготовку за спеціальністю «Облік і аудит» докладно розказала доцентка Наталія Кудренко.

Яскрава презентація факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу розпочалася з відеофільму «Як першокурсники на посвяту запізнилися…». Дотепна історія задала настрій усьому спілкуванню. Учасники цієї відеоконференції отримали докладні пояснення від відповідальної за профорієнтаційну роботу Віри Зуйко, заступниці декана факультету Віти Цирульнікової, завідувачки кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Олександри Нєміріч, завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірини Мельник.

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого вирішив цього разу окремо представити кожну свою освітньо-професійну програму. Тож на наших гостей чекали одразу шість відеоконференцій цього підрозділу НУХТ, у рамках яких виступали завідувачі і викладачі випускових кафедр.

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем презентували декан Андрій Форсюк і викладачі кафедр автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління й інформаційних систем.

Цікаву й насичену презентацію за випусковою спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» представив заступник завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ярослав Смітюх.

А заступниця завідувача кафедри інформаційних систем Олена Харкянен надзвичайно захопливого представила спеціальність «Комп’ютерні науки».

Дуже багато бажаючих дізнатися про навчання в нашому університеті було серед студентів старших курсів коледжів. Для них влаштували окремі відеоконференції, оскільки через обмеження у сервісі Zoom по кількості учасників, усі бажаючі не змогли приєднатися за один раз. Усі вони отримали повну інформацію стосовно вступу на скорочену форму навчання від фахівців Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, директора Центру Ігоря Житнецького і начальника відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Олени Подобій.

Варто сказати, що майбутніх вступників цікавили найрізноманітніші питання. Вони хотіли дізнатися буквально про все – детальніше про спеціальності і прохідні бали; як здійснюється подання документів для вступу; як правильно розставити пріоритети, вартість навчання, пільги для багатодітних і для дітей-інвалідів; вимоги для вступу на заочну форму навчання, чи є у НУХТ військова кафедра; як узяти участь у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ; чи потрібно подавати дві різні заяви на ЄВІ для вступу у магістратуру на два різних факультети; наявність гуртожитків і умови проживання у них та багато інших. На всі вони отримали вичерпні відповіді.

Якщо ж хтось не встиг приєднатися до заходу і задати свої запитання, засмучуватися не варто, адже попереду ще не одна зустріч. Слідкуйте за нашими анонсами на офіційному сайті університету та наших сторінках у соціальних мережах.

Published on: 12-12-2020
Read also:
У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки ...

READ YOURSELF

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст» 27 may 2019

Практичні аспекти харчових технологій

У рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів-першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» ор...

READ YOURSELF

Практичні аспекти харчових технологій 15 february 2024

Поєднувати навчання та самоосвіту – можливо і корисно!

Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» – палкі прихильники неформальної освіти. Четвертокурсниця Анна Косяк також вирішила розширювати свої знання завдяки самоосвіті. Під час зустрічей з гаранткою освітньої програми, к.б.н. Світланою Старовойтовою бакалаври ознайомилися з можливо...

READ YOURSELF

Поєднувати навчання та самоосвіту – можливо і корисно! 15 april 2024

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом. Hochschule Geisenh...

READ YOURSELF

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ 04 march 2020