Н У Х Т

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

20 december 2023

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології і мікробіології напередодні зимової екзаменаційної сесії відбулася серія зустрічей гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Вікторії Красінько з магістрантами першого і другого курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвячена питанням академічної етики та доброчесності.

Гарантка акцентувала увагу здобувачів освіти на етичних аспектах як навчального процесу, так і дослідницької роботи, підкреслюючи значення правдивості, прозорості та відповідальності кожного за дотримання правил академічної етики та доброчесності. Оцінюючи реальні приклади і сценарії, магістранти розглядали можливі етичні дилеми та шляхи їх вирішення, розвиваючи вміння приймати обґрунтовані рішення в складних ситуаціях.

Зустріч із магістрантами другого року підготовки, на яких за кілька місяців чекає вирішальне випробовування – захист кваліфікаційних магістерських робіт, логічно продовжилася виступом секретарки Екзаменаційної комісії Тетяни Сулейко. Були обговорені ключові моменти щодо підготовки до захисту кваліфікаційних робіт. Секретарка Екзаменаційної комісії детально розглянула усі етапи підготовки до захисту, звертаючи увагу на ключові дати: І та ІІ атестації виконання завдання на кваліфікаційну роботу та попереднього захисту. Вона надала корисні поради стосовно форматування презентації, часового розподілу і методів ефективного спілкування з комісією під час захисту. Також під час зустрічі, секретарка ЕК розглянула питання, які можуть виникнути під час підготовки до захисту, і надала конкретні поради щодо їхнього вирішення.

Ці зустрічі дали можливість обговорити важливі питання і були дуже своєчасними і доречними напередодні таких важливих подій у навчанні магістрантів. 

Published on: 20-12-2023
Read also:
Акредитована перша міждисциплінарна освітньо-наукова програма!

На черговому засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було прийнято рішення про акредитацію міждисциплінарної освітньо-наукової програми нашого університету «LEAN-виробництво харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 133 «Галузеве машинобудування» та 151...

READ YOURSELF

Акредитована перша міждисциплінарна освітньо-наукова програма! 05 june 2024

Першокурсники-експерти досліджують історію нашого народу

Здобувачі вищої освіти групи ХЕ-1-7 разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали експозицію історичного проєкту «[Не]знищен[н]і». Мультимедійний історичний проєкт «[Не]знищен[н]і» розповідає нашу історію від початку репресивних переслідувань, ілюструючи її особистими життєвими сценаріями ку...

READ YOURSELF

Першокурсники-експерти досліджують історію нашого народу 05 october 2023

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ»

Наука й інновації завжди були двигуном прогресу в сучасному світі. У сфері виробництва харчової продукції вони грають особливо важливу роль. Тому прогресивні підприємства шукають інноваційні технології та рішення, щоб забезпечити якість та ефективність на всіх етапах виробництва продукції. З метою сприяння цьому процесу та об'єднуючи зусилля науко...

READ YOURSELF

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ» 01 november 2023

На практику до своїх здобувачів

Кафедрою експертизи харчових продуктів проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» на базі ПрАТ «Київський маргариновий завод» для магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції». До такого заходу долучилися здобувачі обох курсів, аби не знехтувати унікальною ...

READ YOURSELF

На практику до своїх здобувачів 08 december 2023