Н У Х Т

Здобувачі освіти розширюють свій кругозір

21 may 2024

Здобувачі освіти розширюють свій кругозір

Група ТЖ-3-3 разом зі своєю кураторкою, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Іриною Радзієвською відвідала Акціонерне товариство «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

Студенти дізналися, що компанія є оператором чотирьох діючих атомних електростанцій України, на яких експлуатується 15 атомних енергоблоків, і забезпечує понад 55% потреби України в електроенергії. «Енергоатом» бере активну участь у міжнародних проєктах МАГАТЕ, проєктах міжнародної технічної допомоги Європейської Комісії у рамках програми ІСЯБ та Ініціативи Групи Семи «Глобальне партнерство проти розповсюдження зброї та матеріалів масового знищення», а також діяльності Агентства з ядерної енергії при Організації економічного співробітництва та розвитку (NEA/OECD).

Здобувачі освіти познайомилися з роботою атомних електростанцій, їх впливом на довкілля та заходами, що вживаються для їх безпечної експлуатації.

Енергетика – одна з важливих галузей економіки України, і наші екскурсанти цього разу поглибили свої знання з атомної енергетики. Тепер вони розуміються не тільки у її проблемах, а і у перспективах. Вони вдячні працівникам «Енергоатому» за гостинність і цікаву подорож у світ атомної енергетики.

Published on: 21-05-2024
Read also:
На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

21 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти магістрантів денної форми навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Екзаменаційна комісія засідала у дві зміни і оцінила 13 представлених робіт. Аудиторія, де проходив захист, була багатолюдною, адже підтримати своїх колег прийшли студенти 3 і 4 курсів бака...

READ YOURSELF

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання 22 february 2019

Збереження традицій у серці сучасного університету: майстер-клас із розпису писанок

Напередодні світлого свята Великодня члени профспілки мали нагоду долучитися до майстер-класу з розпису писанок, який відбувся у творчому просторі «Цінності». Захід об'єднав представників різних структурних підрозділів університету. Це був не просто захід, а акт дотику до глибоких сенсів української культури. Учасники дізналися про символіку кольо...

READ YOURSELF

Збереження традицій у серці сучасного університету: майстер-клас із розпису писанок 17 april 2025

Чергове наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

19 грудня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося чергове наукове свято – захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук аспірантом кафедри Оленою Циганковою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та...

READ YOURSELF

Чергове наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 20 december 2019

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства подвійне свято – відбулися два успішних захисти дисертаційних досліджень – докторської дисертації доцента Марини Білько (науковий консультант – професор Вікторія Гержикова) та кандидатської дисертації аспіранта Світлани Ковальчук (науковий керівник – доцент Тетяна Мудрак). Доповідь за темою...

READ YOURSELF

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 july 2019