Н У Х Т

Здобувачі освіти розширюють свій кругозір

21 may 2024

Здобувачі освіти розширюють свій кругозір

Група ТЖ-3-3 разом зі своєю кураторкою, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Іриною Радзієвською відвідала Акціонерне товариство «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

Студенти дізналися, що компанія є оператором чотирьох діючих атомних електростанцій України, на яких експлуатується 15 атомних енергоблоків, і забезпечує понад 55% потреби України в електроенергії. «Енергоатом» бере активну участь у міжнародних проєктах МАГАТЕ, проєктах міжнародної технічної допомоги Європейської Комісії у рамках програми ІСЯБ та Ініціативи Групи Семи «Глобальне партнерство проти розповсюдження зброї та матеріалів масового знищення», а також діяльності Агентства з ядерної енергії при Організації економічного співробітництва та розвитку (NEA/OECD).

Здобувачі освіти познайомилися з роботою атомних електростанцій, їх впливом на довкілля та заходами, що вживаються для їх безпечної експлуатації.

Енергетика – одна з важливих галузей економіки України, і наші екскурсанти цього разу поглибили свої знання з атомної енергетики. Тепер вони розуміються не тільки у її проблемах, а і у перспективах. Вони вдячні працівникам «Енергоатому» за гостинність і цікаву подорож у світ атомної енергетики.

Published on: 21-05-2024
Read also:
Навички soft skills у процесі

22 березня в умовах лабораторії кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше відбулося лабораторне заняття з вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія...

READ YOURSELF

Навички soft skills у процесі 25 march 2024

У НУХТ відбулися Міжнародна осіння школа та конференція щодо використання харчових добавок

У рамках реалізації проєкту програми Еразмус+ Модуль Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» (№#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) освітнього процесу за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоко...

READ YOURSELF

У НУХТ відбулися Міжнародна осіння школа та конференція щодо використання харчових добавок 02 december 2021

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir

Студенти кафедри маркетингу підвищили софт- і хард-скіллс на веб-платформі EUProstir. Здобувачі спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») успішно пройшли онлайн-курси «Основи копірайтингу» та «Як писати просто». Авторка курсів – тренерка Про...

READ YOURSELF

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir 17 january 2022

Інновації та тренди сфери HoReCa обговорили на Всеукраїнській науково-практичній конференції нашого університету

23 листопада 2021 року відбулася масштабна наукова подія – Ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», організатором якої є факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету. З вітальним словом до учасників конференції від імені ректора університету Олек...

READ YOURSELF

Інновації та тренди сфери HoReCa обговорили на Всеукраїнській науково-практичній конференції нашого університету 26 november 2021