Н У Х Т

Здатність аргументовано захищати власні пропозиції демонструють бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів

18 june 2019

Здатність аргументовано захищати власні пропозиції демонструють бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочалися захисти дипломних проєктів студентів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» за напрямом «Харчові технології».

Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук. До складу ЕК увійшли заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент Анастасія Пухляк, доценти Олена Грек та Олена Красуля. Секретар ЕК – доцент Алла Тимчук.

Підтримати бакалаврів прийшли студенти 3 курсу та друзі.

Представлені студентами дипломні проєкти мали практичну значимість запропонованих інженерно-технічних і науково-технічних рішень.

Оголошуючи результати захисту, члени ЕК, зазначили, що студенти продемонстрували здатність аргументовано захищати власні пропозиції, та відзначили професіональний рівень підготовки випускників.

Усі бакалаври успішно захистили свої роботи та отримали позитивні оцінки.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів щиро вітає своїх вихованців і бажає досягти наукових вершин при навчанні в магістратурі!

Published on: 18-06-2019
Read also:
Здобувачі освіти розширюють свій кругозір

Група ТЖ-3-3 разом зі своєю кураторкою, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Іриною Радзієвською відвідала Акціонерне товариство «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом». Студенти дізналися, що компанія є оператором чотирьох діючих атомних електростанцій України, на яких е...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти розширюють свій кругозір 21 may 2024

Професор кафедри технології зберігання та переробки зерна провів низку виїзних навчань-семінарів для працівників агрохолдингу

Професор кафедри технології зберігання та переробки зерна Ігор Гапонюк узяв участь у низці виїзних навчань-семінарів для працівників агрохолдингу. Перший із них був присвячений вирощуванню зерна й цукрових буряків та їх промисловому переробленню із застосуванням прогресивних технологій. Наш фахівець виклав теоретичний курс інноваційних технологій ...

READ YOURSELF

Професор кафедри технології зберігання та переробки зерна провів низку виїзних навчань-семінарів для працівників агрохолдингу 10 june 2019

На відеозв’язку з кафедрою готельно-ресторанної справи – Каліфорнія: лекторій від успішної випускниці

Днями студентсько-викладацьке ком’юніті кафедри готельно-ресторанної справи зустрічало гостю з Каліфорнії (США) – випускницю спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного ту туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та інтерна виноробні Paraduxx The Duckhorn Portfolio Меліссу Корольчук. Лекція-нетворкінг була прис...

READ YOURSELF

На відеозв’язку з кафедрою готельно-ресторанної справи – Каліфорнія: лекторій від успішної випускниці 01 december 2025