Н У Х Т

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

18 june 2025

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

17 червня 2025 року на кафедрі технології консервування відбулося засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами четвертого курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» (спеціальність 181 «Харчові технології») денної форми навчання.

Роботу екзаменаційної комісії очолив професор кафедри Віталій Шутюк. У складі комісії працювали професор Олександр Бессараб, доцентки Тетяна Левківська, Катерина Рубанка, Ольга Дущак (секретарка ЕК).

Комісія заслухала усі заявлені доповіді четвертокурсників і високо оцінила рівень їхніх кваліфікаційних робіт, виконаних у таких складних умовах. Здобувачі працювали над актуальними темами розроблення або удосконалення існуючих технологій виробництва консервованих продуктів, соусів, спецій тощо, технічного переоснащення та проєктування нових виробництв із застосуванням інноваційних енергоощадних й екологічних підходів, новітнього обладнання, нестандартних маркетингових і логістичних рішень. Студенти підготували ґрунтовні яскраві презентації, складні схеми й розрахунки економічного ефекту від запропонованих ними рішень, впевнено й аргументовано відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії.

За результатами захистів було прийнято рішення про присвоєння освітнього ступеня «Бакалавр» усім здобувачам освіти.

Вітаємо бакалаврів із блискучими захистами! Бажаємо успішної реалізації у професійній діяльності та чекаємо на зустріч у магістратурі!

Published on: 18-06-2025
Read also:
Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

Студентка 4 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Анастасія Божко (науковий керівник – к.т.н. Анастасія Чорна) виборола призове 3 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science». Цей конкурс щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерст...

READ YOURSELF

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів 14 april 2020

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі

Згідно з програмою проведення ознайомлювально-виробничої практики студентів 2-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент Володимир Бахмач організували поїздку на ТОВ «Катеринопільський елеватор». Підприємство знах...

READ YOURSELF

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі 28 january 2019

Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025»

Завершилася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент Академічних Проєктів та Ефективна Комунікація-2025», що успішно працювала в університеті 15-17 січня 2025 року. Захід відбувся за підтримки проєктів ProEU та EcoEurope програми Європейського Союзу Еразмус+, що реалізуються в нашому університеті, і був націлений на розвиток практичних навичо...

READ YOURSELF

Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025» 20 january 2025

Захоплююча лекція професора Університету Дюка

За підтримки Української ради із зеленого будівництва і кафедри теплоенергетики та холодильної техніки професор Адріан Бежан прочитав онлайн-лекцію «Свобода, різноманіття та еволюція в природі» для викладачів і студентів нашого університету. До лекції також долучились Університет Короля Данила та Одеський національний технологічний університет. Ад...

READ YOURSELF

Захоплююча лекція професора Університету Дюка 16 may 2025