Н У Х Т

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

18 june 2025

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

17 червня 2025 року на кафедрі технології консервування відбулося засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами четвертого курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» (спеціальність 181 «Харчові технології») денної форми навчання.

Роботу екзаменаційної комісії очолив професор кафедри Віталій Шутюк. У складі комісії працювали професор Олександр Бессараб, доцентки Тетяна Левківська, Катерина Рубанка, Ольга Дущак (секретарка ЕК).

Комісія заслухала усі заявлені доповіді четвертокурсників і високо оцінила рівень їхніх кваліфікаційних робіт, виконаних у таких складних умовах. Здобувачі працювали над актуальними темами розроблення або удосконалення існуючих технологій виробництва консервованих продуктів, соусів, спецій тощо, технічного переоснащення та проєктування нових виробництв із застосуванням інноваційних енергоощадних й екологічних підходів, новітнього обладнання, нестандартних маркетингових і логістичних рішень. Студенти підготували ґрунтовні яскраві презентації, складні схеми й розрахунки економічного ефекту від запропонованих ними рішень, впевнено й аргументовано відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії.

За результатами захистів було прийнято рішення про присвоєння освітнього ступеня «Бакалавр» усім здобувачам освіти.

Вітаємо бакалаврів із блискучими захистами! Бажаємо успішної реалізації у професійній діяльності та чекаємо на зустріч у магістратурі!

Published on: 18-06-2025
Read also:
Про організацію навчального процесу в університеті з 26 жовтня 2020 р.

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23 жовтня 2020 року м. Київ з 26 жовтня 2020 року віднесене до території, на якій установлений «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки. В університеті продовжується навчання в дистанційному режимі для всіх видів занять.

READ YOURSELF

Про організацію навчального процесу в університеті з 26 жовтня 2020 р. 23 october 2020

Університет розширює горизонти співпраці з бізнесом: підписано договір із «Сілвер Сервіс Груп»

Наш університет продовжує активну взаємодію з представниками бізнесу задля створення ефективного простору для розвитку інновацій, практичної підготовки студентів і трансферу технологій. Важливим кроком у цьому напрямі стало підписання договору про співпрацю між НУХТ і ТОВ «Сілвер Сервіс Груп». Ініціаторами партнерства виступили представники обох с...

READ YOURSELF

Університет розширює горизонти співпраці з бізнесом: підписано договір із «Сілвер Сервіс Груп» 13 june 2025

НУХТ на шляху до європейських стандартів

Днями директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності Олена Подобій, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка цієї ж кафедри Марія Омельченко взяли участь у вебінарі «Транскордонне забезпечення якості у вищій освіті України: поради для українських університетів», присвяченом...

READ YOURSELF

НУХТ на шляху до європейських стандартів 17 september 2025

Чергове поповнення книжкової полички науковців

Визначальним елементом повноцінного харчування є білок. Його кількість і якість є фундаментальним чинником нормального функціонування організму людини та збереження її здоров’я протягом усього життя. Тому питанням встановлення рекомендованих і мінімальних норм споживання білка, а також методам оцінювання його якості присвячено багато наукових праць...

READ YOURSELF

Чергове поповнення книжкової полички науковців 24 may 2024