Н У Х Т

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

19 february 2024

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні (Польща) здобувачами першого курсу освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» в рамках освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Практику було організовано у межах міжнародного договору між нашим університетом і Природничим університетом у Любліні, що був підписаний проректором з наукової роботи Сергієм Токарчуком і проректором з науки та міжнародних зв′язків Бартошем Соловей.

Згідно з графіком навчального процесу, наші студенти розпочали професійну практику 15 січня 2024 року і успішно завершили її 11 лютого 2024 року. Цей період став для магістрантів унікальною можливістю для подальшого професійного зростання та здобуття цінного досвіду у сфері харчових технологій в країні ЄС.

Протягом цього часу здобувачі освіти брали участь у практичних заняттях і наукових дослідженнях, що охоплювали всі аспекти технологій зберігання, консервування та переробки молока. Вони отримали можливість опанувати методи досліджень із застосуванням сучасного обладнання, вивчили нові технології та стандарти виробництва. Здобуті знання та практичні навички стали невід'ємною частиною професійної підготовки магістрантів. Наприкінці практичної підготовки здобувачі вищої освіти отримали сертифікати про проходження практики.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів висловлює щиру подяку професорам Природничого університету у Любліні Станіславу Млеко і Марті Томчинській-Млеко за теплий прийом, організацію і супроводження практичної підготовки наших студентів! Допомога наших польських колег є неоціненним внеском у підвищення якості освіти у межах освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока», а отриманий магістрантами позитивний практичний досвід буде корисним у їхньому майбутньому кар'єрному зростанні.

Бажаємо нашим магістрантам подальших успіхів у науковій і професійній діяльності у сфері харчових технологій та віримо в їхнє світле майбутнє під мирним небом України!

Published on: 19-02-2024
Read also:
Вийшла ще одна монографія колективу наукової школи завідувачки кафедри міжнародної економіки

Вітаємо колектив наукової школи докторки економічних наук, професорки Світлани Гуткевич із виходом колективної монографії «Інвестиційна пріоритетність галузей економіки»! Проблемою інвестиційної політики є визначення найбільш ефективних сфер вкладення інвестицій. У сучасних умовах розвитку економіки актуальним є дослідження форм інвестицій і актив...

READ YOURSELF

Вийшла ще одна монографія колективу наукової школи завідувачки кафедри міжнародної економіки 10 june 2021

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє

Зовсім нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція засновника Асоціації сомельє України Дмитра Сидоренка, і ось нова зустріч, цього разу офлайн. Колектив кафедри побував на дегустації у фахівця, який представив нову лінійку «Вина Болгарії». Локацією для професійного спілкування став київський заклад...

READ YOURSELF

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє 10 may 2024

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт

В університеті тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти. Ще жодний навчальний рік не обходився без захисту бодай одного міжкафедрального дипломного проєкту. Суть полягає в тому, що здобувачі освіти різних освітньо-професійних програм виконують дослідження якоїсь спільної тематики, але кожний у розрізі своєї спеціальності чи ос...

READ YOURSELF

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт 19 february 2021