Н У Х Т

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

19 february 2024

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні (Польща) здобувачами першого курсу освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» в рамках освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Практику було організовано у межах міжнародного договору між нашим університетом і Природничим університетом у Любліні, що був підписаний проректором з наукової роботи Сергієм Токарчуком і проректором з науки та міжнародних зв′язків Бартошем Соловей.

Згідно з графіком навчального процесу, наші студенти розпочали професійну практику 15 січня 2024 року і успішно завершили її 11 лютого 2024 року. Цей період став для магістрантів унікальною можливістю для подальшого професійного зростання та здобуття цінного досвіду у сфері харчових технологій в країні ЄС.

Протягом цього часу здобувачі освіти брали участь у практичних заняттях і наукових дослідженнях, що охоплювали всі аспекти технологій зберігання, консервування та переробки молока. Вони отримали можливість опанувати методи досліджень із застосуванням сучасного обладнання, вивчили нові технології та стандарти виробництва. Здобуті знання та практичні навички стали невід'ємною частиною професійної підготовки магістрантів. Наприкінці практичної підготовки здобувачі вищої освіти отримали сертифікати про проходження практики.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів висловлює щиру подяку професорам Природничого університету у Любліні Станіславу Млеко і Марті Томчинській-Млеко за теплий прийом, організацію і супроводження практичної підготовки наших студентів! Допомога наших польських колег є неоціненним внеском у підвищення якості освіти у межах освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока», а отриманий магістрантами позитивний практичний досвід буде корисним у їхньому майбутньому кар'єрному зростанні.

Бажаємо нашим магістрантам подальших успіхів у науковій і професійній діяльності у сфері харчових технологій та віримо в їхнє світле майбутнє під мирним небом України!

Published on: 19-02-2024
Read also:
Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування

На кафедрі технології  консервування стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної та заочної форм навчання освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». Магістрантів із цією з...

READ YOURSELF

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування 20 february 2019

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir

Студенти кафедри маркетингу підвищили софт- і хард-скіллс на веб-платформі EUProstir. Здобувачі спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») успішно пройшли онлайн-курси «Основи копірайтингу» та «Як писати просто». Авторка курсів – тренерка Про...

READ YOURSELF

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir 17 january 2022

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам

Щороку кафедра готельно-ресторанної справи з особливим натхненням готується до святкування світлого свята Великодня. Підготовка розпочинається задовго до самого свята і включає в себе ціле дійство: пошук оригінальних і смачних рецептів великодньої випічки, ретельний підбір інгредієнтів і, звичайно, захопливий та копіткий процес виготовлення святков...

READ YOURSELF

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам 23 april 2025

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

Кібербезпека – один із ключових безпекових напрямів, у тому числі економічної безпеки, який був, є й залишається пріоритетним. Тож до України завітали представники Державної агенції з кібербезпеки Іспанії INSIBE, які зустрілися з викладачами та представниками бізнесу нашої країни. Метою зустрічі було узгодження дій щодо початку співпраці в напрямку...

READ YOURSELF

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки 26 july 2023