Н У Х Т

З Днем винахідника і раціоналізатора!

19 september 2019

З Днем винахідника і раціоналізатора!

Шановні колеги!

Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року.

У 25-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогресивного, а також всіх, хто сприяє винахідницькій діяльності!

Сердечно бажаємо міцного здоров'я, щастя, достатку вам і вашим родинам, невичерпної життєвої енергії, нових ідей та творчого натхнення!

Ректорат НУХТ

Published on: 19-09-2019
Read also:
Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

5 березня в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого востаннє вітали цьогорічних випускників-магістрів денної та заочної форми навчання. Позаду яскраві, часом напружені роки студентського життя, попереду – незвіданий шлях у самостійне професійне життя, і путівку у нього – диплом, отримували схвильовані магістри з рук...

READ YOURSELF

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 05 march 2020

Онлайн-стажування викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у найбільшій готельній мережі України

З 18 по 31 жовтня викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу успішно пройшли підвищення кваліфікації «LEVEL UP разом з REIKARTZ» обсягом 30 годин від однієї з найбільших вітчизняних мереж готелів «Reikartz Hotel Group». Програма курсу зі шести вебінарів включала модулі: принципи роботи сучасної готельно-ресторанної мережі; ...

READ YOURSELF

Онлайн-стажування викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у найбільшій готельній мережі України 01 november 2021

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

Сучасний споживач вимагає якісної безпечної харчової продукції, яка крім гарних смакових властивостей має привабливий зовнішній вигляд. Забезпечення цих властивостей харчових продуктів у більшості випадків гарантує упаковка. Враховуючи потребу виробників у фахівцях, які вміють спроектувати упаковку, створити цікавий привабливий дизайн, організуват...

READ YOURSELF

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання 21 june 2019

Вітаємо з перемогою у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022!

Здобувачки спеціальності 242 «Туризм» Юлія Заборовець, Юлія Рибак та Дар’я Шелухіна брали участь у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022, організованій кафедрою туризму та економіки підприємства Національного технічного університету «Дніпровська Політехніка». Головною метою Олімпіади є підвищення інтересу школярів, здобувачів, в...

READ YOURSELF

Вітаємо з перемогою у Міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму 2022! 30 december 2022