Н У Х Т

Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023» завершив роботу

23 march 2023

Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023» завершив роботу

23 березня завершив роботу Ярмарок Вакансій «NUFT Carer Chance 2023», організований відділом працевлаштування випускників Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету.

Ярмарок проводився у форматі онлайн-трансляцій на платформах Zoom, MS Teams, Google Meet і зібрав 17 компаній-учасниць: ПрАТ «Лантманнен Акса», ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», PepsiCo, Ренесас Електронікс (Україна), ТОВ АФ «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)», ТОВ фірма «Новофарм Біосинтез», ПП «Штайнер-Україна», Radisson Blu Hotel, ДП «Лакталіс-Україна», ТМ Mermade, ТОВ ПІІ «Еконія», Nestle Україна, BAKER TILLY, ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент», ПрАТ «Вентиляційні системи», ТОВ «Бетта-Сервіс», Hilton Kyiv, здобувачів освіти всіх курсів університету, фахових коледжів НУХТ, гарантів освітніх програм, викладачів випускових кафедр. На запрошення факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка до заходу також долучився колектив і здобувачі освіти ВСП «Фаховий коледж економіки і технологій «НУ» Чернігівська політехніка».

У другий день кар’єрного заходу на його учасників чекали зустрічі з фахівчинею по роботі з персоналом компанії PepsiСo Євгенією Подолян та інженером з планування технічного сервісу PepsiCo Євгенієм Лукашенком, що поділився власною історією кар’єрного зростання у компанії від стажера до інженера; менеджеркою з персоналу ПП «Штайнер-Україна» Вікторією Мов’якою (вебінар «Початок професійної кар’єри для студента»); Community Relations Specialist компанії Ренесас Електронікс Андріаною Кушнеренко (вебінар «Хто ж такі Renesas Electronics») і Applications Engineering Manager Олегом Басовичем, що познайомив із GreenPAK-технологією; командою ТОВ фірма «Новофарм-Біосинтез»  – технічним директором Віктором Іщуком, начальником цеху №3 Геннадієм Зарубою, начальницею відділу валідації Тетяною Павлюк та інженером-механіком, нашим випускником Василем Середюком, які презентували своє підприємство й докладно розповіли про кар’єрні можливості для студентів.

Вперше долучилися до NUFT Carer Chance український бренд travel-size косметики ТМ Mermade, бренд-менеджерка якого Анастасія Сапегіна надзвичайно зацікавила аудиторію розповіддю про створення косметичних засобів; ТОВ «Бетта-Сервіс», з діяльністю якого ґрунтовно познайомив операційний директор Валерій Пюро; компанія Baker Tilly, що надає послуги в сфері аудиту, бізнес-консультування, незалежного оцінювання, бухгалтерського та управлінського обліку, рекрутерка якої Ольга Дець поділилася практичними порадами, з чого розпочати, щоб стати профі в сфері аудиту та консалтингу; Radisson Blu Hotel, що представила менеджерка з продажів Світлана Янченко та Hilton Kyiv, під час вебінару з начальницею управління по роботі з персоналом якого Антоніною Форостяною слухачі познайомилися з міжнародною компанією Hilton і готелем Hilton в Україні та взяли участь у невеликій квіз-вікторині.

Ярмарок Вакансій дав можливість нашим здобувачам освіти більше дізнатися про діяльність компаній, корпоративну етику, цікаві факти виробництва, а також окреслити необхідні навички, які будуть потрібні для успішного працевлаштування.

Фахівці підприємств розповіли про можливості проходження практик, участі у програмах стажувань, працевлаштування, професійного розвитку своїх співробітників, вимоги до skills на вході в компанію, що дає можливість здобувачам освіти на початковому етапі скласти свою дорожню карту для руху по кар’єрних щаблях. Особливо зацікавили здобувачів освіти можливості крос-функціонального кар’єрного розвитку та освітні проекти, презентовані компаніями.

Студенти активно задавали питання й обговорювали не лише вимоги роботодавців до пошукачів, а й попередньо виявляли нагальність практичного застосування своїх знань і вмінь, що, безумовно, заохочуватиме їх до навчання та відкриє нові резерви потенціалу.

Дуже цікавими і корисними для здобувачів освіти були рекомендації щодо створення власного резюме, супровідного листа та самопрезентації на співбесіді при працевлаштуванні. Нагадуємо, що результати конкурсу на краще студентське резюме будуть підведені трохи згодом. Переможці отримають призи від ПрАТ «Лантманнен Акса» і ТМ Mermade.

Судячи з відгуків, наші студенти провели час із користю й отримали багато позитивних емоцій.

Висловлюємо вдячність усім активним слухачам і нашим партнерам-компаніям, які, незважаючи на воєнний час і нестабільну безпекову ситуацію, сприяють працевлаштуванню молодих спеціалістів.

Бажаємо здобувачам освіти успішного кар’єрного старту, роботодавцям – класних фахівців, а всім нам – швидшої перемоги і миру! До зустрічі на наступних івентах!

Published on: 23-03-2023
Read also:
Пандемія – не привід зупиняти свою наукову роботу!

18 жовтня 2021 року розпочала роботу англомовна International Conferenceon Advanced Mechanicaland Power Engineering (CAMPE-2021), яка зосереджена на широкому спектрі дослідницьких завдань у галузях механіки рідин і теплообміну в енергетиці, енергозберігаючих технологій, що стосується сучасних і майбутніх тенденцій інженерного проєктування, нанотехн...

READ YOURSELF

Пандемія – не привід зупиняти свою наукову роботу! 18 october 2021

Смаколики для військових: кожний важливий на своєму місці!

Напередодні світлого Великодня особливо відчувається, наскільки важливим є родинний затишок, мир і злагода. Особливо нині! Війна, яка розпочалася ще вісім років тому, після 24 лютого цього року повномасштабно змінила долі більшості з нас: відірвала від дому, родини, звичних справ. Наші мужні захисники і захисниці здійснили і продовжують здійснювати...

READ YOURSELF

Смаколики для військових: кожний важливий на своєму місці! 22 april 2022

Дистанційний режим – не завада розв’язувати найскладніші питання: відбулося планове засідання вченої ради

27 травня 2021 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету.  Привітавши колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями та визначившись із регламентом виступів, члени ради приступили до розгляду питань насиченого порядку денного. Спершу розглянули кадрові питання – присвоєння вчених звань і обрання прет...

READ YOURSELF

Дистанційний режим – не завада розв’язувати найскладніші питання: відбулося планове засідання вченої ради 27 may 2021