Н У Х Т

Хвилююча подія і для випускників, і для викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління

19 march 2024

Хвилююча подія і для випускників, і для викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління

15 березня відбувся випуск магістрів і бакалаврів-заочників у Навчально-науковому інституті економіки і управління. На хвилююче свято прощання у актовій залі університету зібралася уся велика викладацько-студентська родина інституту. Розділити урочисту мить вручення дипломів прийшли батьки, рідні та друзі випускників.

У самостійне професійне життя своїх вихованців теплими напутніми словами проводжали директор інституту Олег Шеремет, завідувачі випускових кафедр Ольга Михайленко, Лада Шірінян, Світлана Гуткевич, Тамара Березянко, гаранти освітніх програм. Творчі вітання подарували студенти молодших курсів.

Директор інституту вручив відзнаки кращим із випускників за успіхи у навчанні, науці, спорті, активну культурну й громадську діяльність. А завідувачі випускових кафедр та гаранти освітніх програм вручили своїм вихованцям дипломи.

Випускники сердечно подякували своїм педагогам за цікаві, насичені та яскраві роки навчання.

Зустрічай, навчай і знову розлучайся – така доля викладачів. Однією стрімкою миттю промайнули студентські роки і для здобувачів освіти. Нелегкими вони були для цьогорічних випускників, але вони впоралися – старанно вчилися, знаходили час  і для наукових досліджень, і для саморозвитку, волонтерили й докладали зусиль для наближення нашої Перемоги. Ми знаємо, що випускаємо в широкі світи не тільки фахівців у своїх спеціальностях, але й чудових людей, яким небайдуже майбутнє України.

Вітаємо вас, дорогі наші випускники! Нехай здобуті знання відкриють вам двері до професійних звершень, soft skills прокладуть доріжку до творчих злетів і саморозвитку, а спогади про студентські роки завжди надають крила! Хай за порогом рідного університету для вас розпочнеться нове і дуже щасливе життя під мирним небом! Бажаємо, щоб ви досягли всього, про що мрієте сьогодні! Застосовуйте на практиці те, чому ви навчилися.

Працюйте та отримуйте від цього задоволення! А ми завжди будемо раді зустрічам з вами, вашим успіхам і досягненням!

Published on: 19-03-2024
Read also:
Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

READ YOURSELF

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 february 2019

Оздоровче харчування – основа співпраці медицини та харчових технологій

Дедалі тіснішою стає співпраця нашого університету з медичними закладами та установами, набуває нових форм, нового контенту, нового звучання. Адже, незважаючи на різні сфери нашої діяльності, і у медиків, і у харчовиків мета одна – здоров’я кожного нашого громадянина, здоров’я української нації. До цієї мети ми йдемо різними шляхами: медики лікуют...

READ YOURSELF

Оздоровче харчування – основа співпраці медицини та харчових технологій 08 april 2024

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур. Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом ...

READ YOURSELF

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук 19 april 2019

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ і ректорату університету. Він проводився серед студентів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим термін...

READ YOURSELF

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився 16 april 2019