Н У Х Т

Вражаючі результати наших студентів на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

22 may 2019

Вражаючі результати наших студентів на Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

16-17 травня 2019 р. у м. Мелітополь на базі Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв».

В олімпіаді взяли участь студенти кафедр технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування і машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету.

За результатами олімпіади переможцем із врученням Диплому II ступеня став Дмитро Віхоть, переможцями в номінаціях стали Дмитро Дудко, Микола Чепіга та Сергій Нужний.

У Всеукраїнському конкурсі дипломних проектів перемогу здобули: Юрій Ващенко (Диплом I ступеня), Андрій Закревський (Диплом II ступеня), Олег Стахів (Диплом III ступеня).

Вітаємо наших переможців! Бажаємо всім учасникам Всеукраїнської студентської олімпіади подальших творчих успіхів і наснаги в здобутті професійних знань!

Published on: 22-05-2019
Read also:
Нова сторінка: захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» з біотехнології

8 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося подвійне наукове свято – дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю «Біотехнології та біонженерія» успішно захистили аспірантки Лілія Ключка та Олеся Палійчук. Асистентка кафедри Лілія Ключка представила дисертацію «Регуляція антимікробної та ант...

READ YOURSELF

Нова сторінка: захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» з біотехнології 12 october 2021

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

READ YOURSELF

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 october 2019

Придатний чи непридатний???

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, Оксана Петруша , Оксана Мельник та Анастасія Божко взяли участь у круглому столі «Актуальні питання використання матеріальних цінностей, які втратили якісні характеристики та/або строк зберігання (термін придатності) яких закінчився», організованому Державним агентством резерву Україн...

READ YOURSELF

Придатний чи непридатний??? 20 september 2024

Літо з користю

Магістрантка освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» Валентина Жданюк і здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Дар'я Благодир навчаються у Summer School, що працює в університеті Жешува (Польща). На початку стажування здобувачки прослухали лекцію щодо екологічних, економічних і соціальних...

READ YOURSELF

Літо з користю 22 july 2022