Проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко разом із завідувачем Проблемної науково-дослідної лабораторії, старшим науковим співробітником Андрієм Мариніним обговорили перспективи розвитку й роботи на поточний навчальний рік Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безп...
За ініціативи декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка була організована онлайн-зустріч «ЄВІ на 200 балів» для здобувачів 4 курсу із завідувачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською.
Відбулося три сесії на платформі Zoom зі студентами спеціальностей факультету – «Харчові...
Здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» закріплювали теоретичні знання та формували практичні навички під час виробничої практики і стажування у кращих готельних підприємствах Республіки Болгарія і Грецької Республіки.
Для вручення сертифікатів до нашого університету завітали ди...