Н У Х Т

Ще один випускник освітньо-наукової програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» готовий до захисту дисертації

26 september 2023

Ще один випускник освітньо-наукової програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» готовий до захисту дисертації

На кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся науковий фаховий семінар, на якому розглянули дисертаційну роботу випускника освітньо-наукової програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Ярослава Онищенка на здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії».

Здобувач представив дисертаційну роботу «Підвищення енергоефективності підприємств харчової  промисловості з використанням засобів бенчмаркінгу» (науковий керівник – заступник голови Державної інспекції енергетичного нагляду України, к.т.н., доцент Анатолій Замулко).

Крім науково-педагогічних працівників кафедри електропостачання і енергоменеджменту до семінару також долучилися науковці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки НУХТ, представники Інституту електродинаміки НАН України, НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського».

Дисертація присвячена вирішенню важливої науково-прикладної проблеми розроблення нових та удосконалення існуючих методів оцінювання показників енергоефективності підприємств харчової промисловості.

Внутрішні рецензенти відзначили актуальність роботи та надали позитивні відгуки на неї. Робота була високо оцінена присутніми на науковому семінарі та рекомендована до захисту в разовій спеціалізованій вченій раді.

Бажаємо здобувачеві успішного захисту!

Published on: 26-09-2023
Read also:
Четвертокурсники набули практичні навички з дисципліни «Технології хлібобулочних виробів»

Сучасний асортимент хлібобулочних виробів вражає різноманіттям форм і смаків та здатний задовольнити вимоги найвибагливішого споживача. Саме тому професійний технолог хлібопекарського виробництва повинен уміти виготовити якісні, смачні хлібобулочні вироби та постійно розробляти нові рецептури, надавати виробам нових форм. Для цього потрібно мати не...

READ YOURSELF

Четвертокурсники набули практичні навички з дисципліни «Технології хлібобулочних виробів» 05 december 2024

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини

Завідувач кафедри технології м`яса і м`ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька стали учасниками воркшопу «Смарт-спеціалізація: ...

READ YOURSELF

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини 05 july 2021

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму!

Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти акредитована ще одна магістерська освітньо-професійна програма нашого університету – «Туризм і рекреація» (гарантка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник) спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Експертне оцінювання освітньої програми щодо можливості її акред...

READ YOURSELF

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму! 20 december 2024

Університет взяв участь в Українсько-Баварській конференції з програм подвійних дипломів

4-5 травня в Регенсбурзі (Німеччина) у гібридному форматі відбулась українсько-баварська конференція з програм подвійних дипломів, у якій взяли участь: Генеральний консул України в Мюнхені Юрій Ярмілко, заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, державна міністерка з європейських і міжнародних справ Баварської державної канцелярії М...

READ YOURSELF

Університет взяв участь в Українсько-Баварській конференції з програм подвійних дипломів 10 may 2023