Н У Х Т

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу

16 april 2020

Випускник НУХТ увійшов до TОП-50 кращих співаків на закордонному талант-шоу

Випускник Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету Василь Федикович здивував суддів чесько-словацького телевізійного вокального шоу «Superstar 2020».

Проект стартував 16 лютого 2020 року на території Словаччини та Чехії. Він транслюється на двох каналах «TV Nova» (Чехія) та «Markíza» (Словаччина).

Днями відбувся другий етап кастингу проекту, де з 80 кращих вокалістів відібрали лише 50. Сюди увійшов і наш талановитий випускник.

Василь ділиться: «Я дуже радий, що з першої спроби в іншій країні з іншою мовою я потрапив на шоу і зі 100 000 учасників потрапив спочатку до TОП-80, а потім до TОП-50».

Це не перша перемога нашого випускника, Василь – багаторазовий лауреат різних міжнародних і всеукраїнських фестивалів-конкурсів. Також він брав участь у зйомках фільму «Сторожова застава», у телевізійних проєктах «Караоке на Майдані», «ЛавЛаКАр». 

Крім того, ще навчаючись у НУХТ, він запустив свій власний проект «Fedykovych», де випустив свою авторську пісню «Без тебе згораю», аранжувальником якої став фахівець Студентського центру патріотичного виховання і розвитку нашого вишу і концертний директор народного артиста України Тараса Петриненка Валерій Куличкин. До речі, її прем’єра відбулася саме на сцені університету.

Нагадаємо, що під час навчання в університеті Василь Федикович був активним учасником усіх творчих заходів і Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, і загальноуніверситетських. Його акторська робота на вечорах факультету і тематичних святкових концертах і вокальні номери завжди зривали бурхливі оплески у глядацькій залі. Був Василь і учасником загальноуніверситського конкурсу «Містер НУХТ-2018», де гідно представив свій інститут.

Дуже втішно, що талановитий юнак і після закінчення навчання продовжує активно розвиватися, самовдосконалюватися і творчо зростати. Ми дуже пишаємося нашим випускником і зичимо йому наснаги, натхнення й досягти омріяних висот!

Published on: 16-04-2020
Read also:
«Коли війна стає особистою» – викладачі та здобувачі на презентації книжки латвійського письменника Юріса Улманіса

30 жовтня 2023 року в Інформаційно-виставковому центрі Музею Майдану відбулася презентація книжки латвійського письменника, громадського діяча та волонтера Юріса Улманіса. Вона присвячена п’ятьом загиблим українським воїнам, які були друзями автора. 26 епізодів розповідають про особисті переживання та побачене автором за перший рік повномасштабної ...

READ YOURSELF

«Коли війна стає особистою» – викладачі та здобувачі на презентації книжки латвійського письменника Юріса Улманіса 03 november 2023

Хвилююча подія і для випускників, і для викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління

15 березня відбувся випуск магістрів і бакалаврів-заочників у Навчально-науковому інституті економіки і управління. На хвилююче свято прощання у актовій залі університету зібралася уся велика викладацько-студентська родина інституту. Розділити урочисту мить вручення дипломів прийшли батьки, рідні та друзі випускників. У самостійне професійне життя...

READ YOURSELF

Хвилююча подія і для випускників, і для викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління 19 march 2024

Наш стартап представлятиме Україну на University Startup World Cup!

Український фонд стартапів оголосив учасника від України на University Startup World Cup, який відбудеться у вересні цього року в столиці Данії. І першою командою, яка представлятиме Україну на конкурсі, буде стартап Solar Optic, автори якого – наша випускниця Марія Аліпатова і завідувач кафедри технологічного обладнання і комп’ютерних технологій п...

READ YOURSELF

Наш стартап представлятиме Україну на University Startup World Cup! 26 june 2023