Н У Х Т

В університеті стартує додатковий набір вступників на навчання

01 september 2021

В університеті стартує додатковий набір вступників на навчання

З 16 вересня в університеті стартує додатковий набір вступників на навчання.

Так, набір на освітній ступінь «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти здійснюватиметься на вакантні місця, що фінансуються за кошти фізичних та юридичних осіб.

Для вступу на навчання для здобуття ступеня «бакалавр» обов’язково потрібні позитивні результати зовнішнього незалежного оцінювання з відповідних предметів. Можуть бути використані результати ЗНО 2018, 2019, 2020 та 2021 років. Позитивними вважаються результати, які не менші значень мінімальної кількості балів для допуску до участі в конкурсі, встановлених у Інформаційній таблиці 2 до Правил прийому до університету для відповідної освітньої програми.

Прийом заяв та документів триватиме до 27 вересня.

Рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на навчання будуть оприлюднені нашою Приймальною комісією 28 вересня.

Терміни зарахування вступників – не пізніше 30 вересня.

Додатковий набір на освітній ступінь «бакалавр» на основі здобутої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» чи освітнього ступеня «молодший бакалавр» з відповідної чи іншої спеціальності, а також освітніх ступенів «бакалавр» чи «магістр» іншої спеціальності) також здійснюватиметься на вакантні місця, що фінансуються за кошти фізичних та юридичних осіб. Ця категорія вступників може вступати за скороченим строком навчання (на перший курс зі скороченим терміном навчання або на старші курси з нормативним терміном навчання).

Для вступу на навчання для здобуття ступеня «бакалавр» зі скороченим строком навчання обов'язково потрібні позитивні результати зовнішнього незалежного оцінювання з відповідних предметів і позитивний результат фахового вступного випробування. Можуть бути використані результати ЗНО 2018, 2019, 2020 та 2021 років. Позитивними вважаються результати, які не менші значень, встановлених у Інформаційній таблиці 3 до Правил прийому до університету для відповідної освітньої програми.

Прийом заяв і документів для осіб, що мають складати вступ­ні випробування триватиме до 24 вересня, для осіб, що мають результати вступ­них випробувань – до 28 вересня.

Вступні випробування відбуватимуться з 25 по 28 вересня.

Термін оприлюднення рейтингових списків вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування – не пізніше 29 вересня.

Зарахування вступників на навчання відбудеться 30 вересня.

Додатковий набір до магістратури НУХТ здійснюватиметься на вакантні місця. Нагадаємо, що вступники на спеціальності, яким надається підтримка держави, можуть претендувати на місця державного замовлення. У нашому університеті це – 101 «Екологія», 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 142 «Енергетичне машинобудування», 144 «Теплоенергетика», 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології», 161 «Хімічні технології та інженерія», 181 «Харчові технології», 183 «Технології захисту навколишнього середовища». Також відбуватиметься набір за кошти фізичних та юридичних осіб.

Для участі у конкурсі для зарахування на навчання вступники на основі освітнього ступеня «бакалавр» обов’язково подають результати зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови 2020 або 2021 року у формі єдиного вступного іспиту з іноземної мови та мають позитивно скласти фахове вступне випробування.

Вступники на основі ступеня «магістр» (освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст») можуть за їх вибором або подати результат єдиного вступного іспиту, або скласти відповідний вступний іспит в університеті. Також потрібно позитивно скласти фахове вступне випробування.

Позитивними вважаються результати, які не менші значень мінімальної кількості балів для допуску до участі в конкурсі, встановлених у Інформаційній таблиці 4 до Правил прийому до університету для відповідної освітньої програми.

Прийом заяв і документів до магістратури закінчиться о 13:00 23 вересня.

Фахові вступні випробування та вступні іспити відбуватимуться у декілька етапів по мірі формування груп з 20 по 24 вересня.

Термін оприлюднення рейтингових списків вступників і надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням – 25 вересня.

Вступники, що отримають рекомендації для зарахування за державним замовленням повинні будуть виконати вимоги для зарахування (подати оригінали документів до відбіркової комісії) до 18-ї години 28 вересня.

Для зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб подати оригінали документів до відбіркової комісії вступники повинні будуть до 29 вересня.

Накази про зарахування за державним замовленням і за кошти фізичних та юридичних осіб будуть видані 30 вересня.

Детальніше про додатковий набір до НУХТ тут.

Бажаємо успіху нашим вступникам!

Published on: 01-09-2021
Read also:
Наукова стаття на тему органічного агровиробництва доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів перемогла у конкурсі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у щорічній VІ Міжнародній  науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта за підтримки Проєкту «Німецько-українська сп...

READ YOURSELF

Наукова стаття на тему органічного агровиробництва доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів перемогла у конкурсі 29 october 2021

Ще одна наукова перемога наших здобувачів у царині автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання

Із метою популяризації та розвитку інженерної освіти в Україні, за ініціативи провідних компаній в області САПР і комп’ютерного моделювання, зокрема ТОВ «Софтіко» (м. Київ), Progresstech Ukraine (м. Київ), AMC Bridge (США, Україна), ТОВ «Інтерсед Україна» (м. Київ), які працюють в галузі розроблення, впровадження та практичного використання систем ...

READ YOURSELF

Ще одна наукова перемога наших здобувачів у царині автоматизованого проєктування та комп'ютерного моделювання 05 july 2022

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси

У Кривому Розі відбувся І відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2019». У регіональному відбірковому конкурсі в Дніпропетровській області брали участь 86 талановитих конкурсантів, більше 1000 гостей, експертів, представників роботодавців. Враховуючи, що відбіркові конкурси в Україні проходили вперш...

READ YOURSELF

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси 14 november 2019

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом. Hochschule Geisenh...

READ YOURSELF

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ 04 march 2020