Н У Х Т

Уперше здобувачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів підкорюють м’ясопереробні підприємства Німеччини!

12 august 2021

Уперше здобувачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів підкорюють м’ясопереробні підприємства Німеччини!

30 липня відбулася знакова подія – 12 здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів успішно перетнули кордон із Європейським Союзом і прибули на м’ясопереробні підприємства компанії ТОВ «Алльфайн Файнкост» для проходження довготривалого високооплачуваного стажування на виробничих потужностях компанії.

ТОВ «Альфайн Файнкост» є лідером серед підприємств м’ясної промисловості Німеччини. Його продукція займає 40 відсотків м’ясопромислового ринку Європи та 60%  ринку Німеччини. Філії підприємства розташовані у містах Данненберг і Лоне.

Стажування на ТОВ «Алльфайн Файн Кост» дозволить нашим здобувачам опанувати весь технологічний цикл виготовлення напівфабрикатів із курятини (розморожування курятини, сортування, її оброблення та маринування, технології виготовлення напівфабрикатів, фасування, порціонування, пакування, відправлення до торгових мереж, документообіг).

Бажаємо нашим здобувачам отримати нові знання, практичні навички та море вражень на найсучасніших підприємствах Європейського союзу! 

Published on: 12-08-2021
Read also:
Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

15 травня відбувся захист докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Шульги. Крім членів спеціалізованої вченої ради на захисті були присутні Володимир Ковбаса, Віра Дробот, Ва...

READ YOURSELF

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 20 may 2019

Літо з користю

Магістрантка освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» Валентина Жданюк і здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Дар'я Благодир навчаються у Summer School, що працює в університеті Жешува (Польща). На початку стажування здобувачки прослухали лекцію щодо екологічних, економічних і соціальних...

READ YOURSELF

Літо з користю 22 july 2022

«ARTERIUM» передав новітнє лабораторне обладнання для здобувачів-біотехнологів

Компанія «ARTERIUM» передала нашому університету сучасне навчальне обладнання. Зокрема, електрофорез, який потрібний для проведення лабораторних занять студентів, що вивчають молекулярні біотехнології. Прилад для електрофорезу студенти будуть використовувати для розділення, ідентифікації, очищення та виділення різних типів нуклеїнових кислот, пепт...

READ YOURSELF

«ARTERIUM» передав новітнє лабораторне обладнання для здобувачів-біотехнологів 10 july 2023

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік набули чинності

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік пройшли остаточне затвердження та набули чинності – відповідний наказ МОН був зареєстрований в Мін’юсті та розміщений на сайті Міністерства. Мінімальні прохідні бали 150 та 130 для окремих спеціальностей, творчі конкурси до подання заяв, компактніші терміни вступної кампанії – ці та інші новації ч...

READ YOURSELF

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік набули чинності 09 january 2019