Н У Х Т

Стратегії та виклики: підсумки другого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів у НУХТ

05 may 2025

Стратегії та виклики: підсумки другого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів у НУХТ

Команда НУХТ успішно опановує другий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвячений стратегіям і викликам, що виникають у процесі стратегічного управління в умовах невизначеності.

Під час навчання учасники ознайомилися з основними підходами до розроблення і реалізації стратегії в умовах змін, вивчили сучасні методи моніторингу стратегії, а також розглянули приклади успішних інструментів для забезпечення ефективності та адаптивності організаційних стратегій. Зокрема, були детально опрацьовані ключові фактори успіху у реалізації стратегії, можливості для внесення змін і коригувань, а також механізми оцінювання результатів.

Підсумком роботи команди стало глибоке розуміння того, як стратегії можна адаптувати до швидко змінюваного середовища і як враховувати різні внутрішні та зовнішні фактори при розробленні стратегічних планів для університету.

Завдяки другому модулю наша команда опанувала сучасні інструменти для стратегічного управління та адаптації до змін, зміцнила партнерські відносини з іншими університетами, обмінюючись досвідом у галузі стратегічного планування, поглибила розуміння внутрішніх і зовнішніх викликів, що можуть вплинути на успішну реалізацію стратегії університету, а також отримала цінні практичні навички для впровадження змін у стратегію, зокрема через сценарне планування та аналіз.

Від НУХТ у другому модулі Програми професійного розвитку академічних менеджерів брали участь директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій (лідерка команди), проректор з соціально-побутових питань Микола Копера, проректор з наукової роботи, доцент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Сергій Токарчук, в.о. завідувача кафедри процесів та апаратів харчових виробництв, відповідальна секретарка Приймальної комісії, доцентка Юлія Запорожець, завідувач кафедри біотехнології і мікробіології, професор Віктор Стабніков, в.о. завідувача кафедри економіки і права, доцентка Юлія Левченко, заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін,.

Нагадаємо, що Програма професійного розвитку академічних менеджерів – це унікальна ініціатива Міністерства освіти і науки України, яка реалізується Британською Радою в рамках спільного проєкту МОН та Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів».

Published on: 05-05-2025
Read also:
Чергові академічні здобутки другокурсників з економічної теорії

Делегація учасників від кафедри економічної теорії взяла участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з «Економічної теорії», який відбувся в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова. Студенти ІІ курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління спеціальності 073 «Менеджмент і адміністрування» Іван Захарченко т...

READ YOURSELF

Чергові академічні здобутки другокурсників з економічної теорії 31 may 2019

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D

17 листопада в університеті відбувся ще один відкритий захист дисертації на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Результати своїх досліджень за темою «Обґрунтування параметрів підготовки води для процесів структуроутворення харчових систем», виконаних ...

READ YOURSELF

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D 21 november 2023

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти дипломних проектів студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом «Харчові технології». Для досягнення поставленої мети – успішного захисту дипломних проєктів, студенти наполегливо працювали та творчо підходили до вирішення технологічних за...

READ YOURSELF

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 june 2019