Н У Х Т

Стратегії та виклики: підсумки другого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів у НУХТ

05 may 2025

Стратегії та виклики: підсумки другого модуля Програми професійного розвитку академічних менеджерів у НУХТ

Команда НУХТ успішно опановує другий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвячений стратегіям і викликам, що виникають у процесі стратегічного управління в умовах невизначеності.

Під час навчання учасники ознайомилися з основними підходами до розроблення і реалізації стратегії в умовах змін, вивчили сучасні методи моніторингу стратегії, а також розглянули приклади успішних інструментів для забезпечення ефективності та адаптивності організаційних стратегій. Зокрема, були детально опрацьовані ключові фактори успіху у реалізації стратегії, можливості для внесення змін і коригувань, а також механізми оцінювання результатів.

Підсумком роботи команди стало глибоке розуміння того, як стратегії можна адаптувати до швидко змінюваного середовища і як враховувати різні внутрішні та зовнішні фактори при розробленні стратегічних планів для університету.

Завдяки другому модулю наша команда опанувала сучасні інструменти для стратегічного управління та адаптації до змін, зміцнила партнерські відносини з іншими університетами, обмінюючись досвідом у галузі стратегічного планування, поглибила розуміння внутрішніх і зовнішніх викликів, що можуть вплинути на успішну реалізацію стратегії університету, а також отримала цінні практичні навички для впровадження змін у стратегію, зокрема через сценарне планування та аналіз.

Від НУХТ у другому модулі Програми професійного розвитку академічних менеджерів брали участь директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій (лідерка команди), проректор з соціально-побутових питань Микола Копера, проректор з наукової роботи, доцент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Сергій Токарчук, в.о. завідувача кафедри процесів та апаратів харчових виробництв, відповідальна секретарка Приймальної комісії, доцентка Юлія Запорожець, завідувач кафедри біотехнології і мікробіології, професор Віктор Стабніков, в.о. завідувача кафедри економіки і права, доцентка Юлія Левченко, заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін,.

Нагадаємо, що Програма професійного розвитку академічних менеджерів – це унікальна ініціатива Міністерства освіти і науки України, яка реалізується Британською Радою в рамках спільного проєкту МОН та Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів».

Published on: 05-05-2025
Read also:
«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато

Тетяна Савенко – засновниця сімейної майстерні крафтового італійського джелато та сорбетів Family Gelato, розташованої в місті Обухів. Її подорож у світ джелато розпочалася у 2018 році в італійському місті Генуя, де вона вивчала секрети приготування цього десерту в школі крафтового морозива. Офіційне відкриття Family Gelato відбулося в 2022 році, і...

READ YOURSELF

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато 31 march 2025

Мехатроніка майбутнього: коли знання керують машинами

У сучасних умовах стрімкого розвитку технологій робототехніка виступає не лише модним напрямом, а й ключовим чинником трансформації базових галузей економіки. Вона активно змінює харчову промисловість, пакувальну індустрію, логістику, медицину, а також побутові сфери життя, об’єднуючи у собі досягнення програмування, мехатроніки, автоматизації та ш...

READ YOURSELF

Мехатроніка майбутнього: коли знання керують машинами 19 may 2025

Математика – завжди актуально й цікаво!

Попри складну ситуацію, спричинену військовою агресією проти нашої країни, наші науковці тримають стрій й не припиняють свої пошуки та дослідження у всіх галузях, діляться своїми здобутками з колегами та оприлюднюють їх результати. 23-24 травня 2022 року кафедра вищої математики імені професора Можара В.І. спільно з колегами з Національного педаго...

READ YOURSELF

Математика – завжди актуально й цікаво! 26 may 2022

Тенденції розвитку гастрономічної сфери України на Центральному регіональному гастрономічному форумі

Нещодавно старший викладач кафедри технології ресторанної й аюрведичної продукції Артем Ущаповський узяв участь у Центральному регіональному гастрономічному форумі від Асоціації шеф-кухарів України, який зібрав понад 200 учасників – шефів, рестораторів, представників гастрономічної сфери та фахівців, які працюють над розвитком і популяризацією суча...

READ YOURSELF

Тенденції розвитку гастрономічної сфери України на Центральному регіональному гастрономічному форумі 04 december 2025