Н У Х Т

Стипендія Президента України – вітаємо магістрантку кафедри біотехнології і мікробіології із заслуженою нагородою!

30 december 2020

Стипендія Президента України – вітаємо магістрантку кафедри біотехнології і мікробіології із заслуженою нагородою!

Новий рік не за горами, а наші здобувачі вищої освіти вже отримують новорічні подарунки за свої досягнення у навчанні, науці та громадському житті. Зокрема, магістрантка та староста групи ФБ-1-2М факультету біотехнології та екологічного контролю Ганна Ярова отримала свій новорічний подарунок – їй присуджена стипендія Президента України  на ІІ семестр 2020-2021 н.р.

Ганна з 3 курсу займається науковою роботою у складі гуртка «BIOTECH» під керівництвом завідувачки кафедри біотехнології і мікробіології Тетяни Пирог, опублікувала понад 10 наукових праць у збірниках вітчизняних і міжнародних конференцій. Наразі за результатами наукової роботи займається підготовкою роботи для подання на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія».

Зазначимо, що студентка закінчила навчання на бакалавраті з дипломом із відзнакою, а також на «відмінно» закрила першу сесію в магістратурі. Вона активно займається профорієнтаційною роботою на факультеті – уже три роки входить до складу студентської ради факультету, очолюючи профорієнтаційний сектор, спілкується зі вступниками, допомагає в організації днів відкритих дверей, організовує профорієнтаційні розсилки з корисною інформацією про спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Вітаємо магістрантку, бажаємо наснаги та нових звершень, а Новий рік нехай принесе лише приємні емоції та чудові відкриття!

Published on: 30-12-2020
Read also:
Наші професорка і випускник – у числі експертів з відбору «амбасадорських» вин

Надзвичайно приємно, що до числа професіоналів із беззаперечним авторитетом у виноробній галузі, що визначатимуть найкращі вина України, які увійдуть до міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини La Cité du Vin», уже традиційно увійшла докторка технічних наук, професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і в...

READ YOURSELF

Наші професорка і випускник – у числі експертів з відбору «амбасадорських» вин 27 august 2025

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті

Днями здобувачі третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ознайомилися з організацією роботи барів в умовах одного з кращих закладів ресторанного господарства м. Києва, що стало цінним практичним доповненням до навчального процесу. Виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація ро...

READ YOURSELF

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті 10 october 2025