Н У Х Т

Стипендія Президента України – вітаємо магістрантку кафедри біотехнології і мікробіології із заслуженою нагородою!

30 december 2020

Стипендія Президента України – вітаємо магістрантку кафедри біотехнології і мікробіології із заслуженою нагородою!

Новий рік не за горами, а наші здобувачі вищої освіти вже отримують новорічні подарунки за свої досягнення у навчанні, науці та громадському житті. Зокрема, магістрантка та староста групи ФБ-1-2М факультету біотехнології та екологічного контролю Ганна Ярова отримала свій новорічний подарунок – їй присуджена стипендія Президента України  на ІІ семестр 2020-2021 н.р.

Ганна з 3 курсу займається науковою роботою у складі гуртка «BIOTECH» під керівництвом завідувачки кафедри біотехнології і мікробіології Тетяни Пирог, опублікувала понад 10 наукових праць у збірниках вітчизняних і міжнародних конференцій. Наразі за результатами наукової роботи займається підготовкою роботи для подання на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія».

Зазначимо, що студентка закінчила навчання на бакалавраті з дипломом із відзнакою, а також на «відмінно» закрила першу сесію в магістратурі. Вона активно займається профорієнтаційною роботою на факультеті – уже три роки входить до складу студентської ради факультету, очолюючи профорієнтаційний сектор, спілкується зі вступниками, допомагає в організації днів відкритих дверей, організовує профорієнтаційні розсилки з корисною інформацією про спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Вітаємо магістрантку, бажаємо наснаги та нових звершень, а Новий рік нехай принесе лише приємні емоції та чудові відкриття!

Published on: 30-12-2020
Read also:
Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

Інноваційний, новий, незвичний, дууууже цікавий, насичений, актуальний і перспективний – ось так можна коротко описати практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів», що за вже сталою традицією 23 квітня був проведений на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів у колаборації з вітчизняною компанією ТОВ «Українська кр...

READ YOURSELF

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів» 24 april 2024

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях обговорювали науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Початок повномасштабних воєнних дії проти України вплинув на всі аспекти нашого життя. Зокрема, у професійній сфері – на можливість проведення різноманітних зустрічей і конференцій. Одна з яких, «Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях», мала розпочатися саме 24 лютого. Тоді провести її зі зрозумілих причин не вдалося, але потреба у зустрічі й в...

READ YOURSELF

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях обговорювали науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 august 2022

Наука та сучасне фармацевтичне виробництво: наші здобувачі освіти представляють свої наукові дослідження

Щороку здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології беруть участь у осінній школі молодих науковців АТ «Фамак». І цей рік не став винятком. Наші майбутні біотехнологи долучилися до Х науково-практичної конференції «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» школи молодих науковців АТ «Фармак». Усні доповіді представили учасники студентського н...

READ YOURSELF

Наука та сучасне фармацевтичне виробництво: наші здобувачі освіти представляють свої наукові дослідження 04 november 2022

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування отримав запрошення 3-А класу школи І-ІІІ ступенів №27 Шевченківського району м. Києва щодо проведення спільного заходу в рамках Року Французької Весни. Було прийняте рішення скористатися цим запрошенням, враховуючи той факт, що наразі всі навчальні заклади України святкують Французьку Весну, т...

READ YOURSELF

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 april 2019