Н У Х Т

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії»

01 august 2022

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії»

Сьогодні розпочалося приймання документів від вступників до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії».

У 2022 році в нашому університеті оголошений прийом до аспірантури за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 102 «Хімія»,133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 144 «Теплоенергетика», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 181 «Харчові технології».

Дати вступної кампанії:

- 1-12 серпня 2022 р. – приймання документів до вступу в аспірантуру (здійснюється відбірковою комісією)
- не пізніше 15 серпня 2022 року – допуск до вступних випробувань (здійснюється за рішенням приймальної комісії)
- 16-22 серпня 2022 року – вступні випробування
- не пізніше 15 вересня 2022 року – рекомендації до зарахування в аспірантуру (надаються за рішенням приймальної комісії)
- не пізніше 16 вересня 2022 року – наказ на зарахування до аспірантури (зарахування до аспірантури здійснюватиметься згідно з Правилами прийому до аспірантури для здобуття ступеня доктора філософії у 2022 році).

Початок навчання в аспірантурі – з 1 жовтня 2022 року.

Нагадаємо, освітньо-наукові програми підготовки здобувачів освіти третього рівня за ступенем «Доктор філософії» в нашому університеті акредитовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, серед них освітньо-наукова програма «Біотехнологія» акредитована з визначенням «зразкова».

Детальна інформація щодо вступу до аспірантури за посиланням.

Довідки:

приймальна комісія НУХТ: pk_nuft@ukr.net
відділ докторантури і аспірантури: nkasatkina@ukr.net

Бажаємо успіху нашим вступникам!

Published on: 01-08-2022
Read also:
Цикл лекцій і семінарів від киргизького фахівця прослухали наші здобувачі освіти й викладачі

Про традиційні молочні напої країн Центральної Азії, про цінність кумису та інших напоїв наші студенти і викладачі дізналися під час циклу лекцій і семінарів, які проходили у рамках конференції «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності». Перші лекцію та семінар, присвяче...

READ YOURSELF

Цикл лекцій і семінарів від киргизького фахівця прослухали наші здобувачі освіти й викладачі 11 december 2020

Неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем презентували випускники  освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці»

Шалений ритм життя, недоспані ночі, нервування … можна видихнути і розмістити такий довгоочікуваний пост «Мамо, я бакалавр!» в Instagram. Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вітають своїх 28 випускників освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» із захистом, за результатами якого третина отримала оцінку «відмін...

READ YOURSELF

Неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем презентували випускники освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» 26 june 2019

Плідно попрацювала вчена рада університету на першому у 2025 році засіданні

27 лютого 2025 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали урочисто – привітали колег – доцентку кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталію Кулик зі врученням атестата про присвоєння вченого звання доцента; директора Навчально-наукового інституту економіки і управління Олега Шерем...

READ YOURSELF

Плідно попрацювала вчена рада університету на першому у 2025 році засіданні 27 february 2025

Фокус – на інноваційні технології у хлібопекарському виробництві

23 вересня відбулася IX Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві». Проведення заходу ініціював колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з об’єднанням «Укрхлібпром», Всеукраїнською асоціацією пекарів, Інститутом продовольчих ресурсів НААН України та ТОВ «АССО І...

READ YOURSELF

Фокус – на інноваційні технології у хлібопекарському виробництві 24 september 2025