Н У Х Т

Ще один шанс для вступників у магістратуру скласти ЄВІ з іноземної мови

29 july 2021

Ще один шанс для вступників у магістратуру скласти ЄВІ з іноземної мови

Для вступників у магістратуру, які не змогли з тих чи інших причин скласти чи бажають перескласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, 27 липня 2021 року розпочалася реєстрація для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ). Вона триватиме до 5 серпня.

Реєстрацію здійснює приймальна комісія одного з закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.  Для учасників на сайті Українського центру оцінювання якості освіти створена інформаційна сторінка – «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до неї – за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів за участь у тестуванні. Цьогорічна вартість участі у спеціально організованій сесії ЄВІ становить 540 гривень.

Оплата послуг за участь у спецсесії здійснюється одним із пропонованих на інформаційній сторінці «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» способів. Сплатити кошти потрібно не пізніше трьох робочих днів після завершення реєстрації.

Тестування у межах спеціально організованої сесії ЄВІ відбудеться 11 вересня. Пункти тестування створюватимуться в усіх обласних центрах (крім м. Донецьк і м. Луганськ), а також у м. Сєвєродонецьк і м. Слов’янськ.

Із матеріалами ЄВІ попередніх років можна ознайомитися тут.

Published on: 29-07-2021
Read also:
Коли в Україні виходить книга про здорове харчування – серед авторів точно НУХТівці!

Нещодавно побачила світ книга «Алгоритм довголіття: здорове харчування та фізична рекреація» авторства лауреатки Державної премії України в галузі науки і техніки, лауреатки Премії Кабміну за впровадження інноваційних технологій, докторки технічних наук, завідувачки кафедри технології оздоровчих продуктів, професорки Галини Сімахіної. Серед її спів...

READ YOURSELF

Коли в Україні виходить книга про здорове харчування – серед авторів точно НУХТівці! 04 august 2025

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

READ YOURSELF

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 october 2019

На гостину до своїх випускників

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства і виноробства підтримує тісні зв’язки зі своїми випускниками. Днями відбулося виїзне засідання кафедри на підприємстві з виробництва комбучі «Spraga Ukraine», де більшість працівників – випускники нашого університету і, зокрема кафедри. Директор по виробництву Євген Хромець провів змі...

READ YOURSELF

На гостину до своїх випускників 19 october 2023