Н У Х Т

Ще один крок у формуванні професійного світогляду екологів

20 october 2025

Ще один крок у формуванні професійного світогляду екологів

Третьокурсники і четвертокурсники бакалаврської освітньої програми «Екологія та екоменеджмент» разом із доцентками кафедри екології та екоменеджменту Оксаною Ничик та Оксаною Салавор відвідали міжнародну виставку ECOENERGY EXPO-2025, що працювала 14-16 жовтня у Міжнародному виставковому центрі у м. Києві.

На сьогодні питання енергетичної безпеки та незалежності України є одним із найважливіших. Використання інноваційних технологій відновлюваної енергетики, розвиток резервних, автономних і децентралізованих систем енергопостачання, упровадження розумних енергомереж і систем тривалого зберігання енергії є ключем до стабільності та надійності енергетичного сектору держави.

На виставці були представлені найновіші рішення у сфері екологічного транспорту, енергозберігаючого обладнання для промисловості, а також технології, що сприяють підвищенню енергоефективності та використанню альтернативних видів палива.

Участь у подібних заходах надає майбутнім екологам унікальну можливість поєднати теоретичні знання з практичним досвідом. Вони не лише знайомляться з найсучаснішими розробками у сфері відновлюваної енергетики, енергоефективності та екологічних технологій, але й отримують змогу спілкуватися безпосередньо з виробниками обладнання, фахівцями галузі та представниками бізнесу, що сприяє формуванню професійного світогляду, розвитку навичок екологічного менеджменту та розумінню реальних тенденцій ринку зеленої енергетики.

Published on: 20-10-2025
Read also:
Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено

24 січня 2025 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому поряд із членами робочої групи були присутні завідувачі кафедр інституту...

READ YOURSELF

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено 24 january 2025

Перемоги магістрантів на науковому фронті

Завершився  Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт на кращу роботу серед студентів, магістрантів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з галузі знань «Прикладна механіка. Мехатронiка», що проводився відповідно до наказу МОН №1179 від 5 листопада 2021 року. На жаль, цього року переможців вимушено визначали за результатами ...

READ YOURSELF

Перемоги магістрантів на науковому фронті 27 june 2022

Ми – завжди відкриті: SPRING OPEN DAY НУХТ

Все менше часу залишається до початку вступної кампанії-2024, все ближче той момент, коли цьогорічні вступники повинні будуть остаточно визначитися зі своєю майбутньою спеціальністю і закладом вищої освіти, де її здобувати. Щоб зорієнтуватися у вирі нинішніх освітніх пропозицій варто особисто відвідати заклад освіти й на власні очі побачити його мо...

READ YOURSELF

Ми – завжди відкриті: SPRING OPEN DAY НУХТ 16 march 2024

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

READ YOURSELF

Книжкові новинки від наших фахівців 26 may 2021