Н У Х Т

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

21 july 2021

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

11 червня 2021 р. в університеті працювала ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проєктів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій  EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-SUPPA).

У зв’язку з карантинними обмеженнями конференція вдруге відбулася в дистанційному режимі, проте, це не завадило долучитися до її роботи провідним вченим як нашого університету і України, так і близького та дальнього зарубіжжя.

Наразі Оргкомітет конференції завершив формування збірника матеріалів і представив його широкому загалу. Матеріали охоплюють економічні, екологічні та соціальні аспекти сталого розвитку Європейського Союзу та України, а також досвід Європейських Cтудій для сталого розвитку.

Ознайомитися зі збірником можна тут.

Published on: 21-07-2021
Read also:
У фокусі уваги здобувачів ступеня PhD – нанотехнології!

27 серпня 2025 року у разовій спеціалізованій вченій раді відбувся успішний захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» ще одного випускника аспірантури Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ. Своє дослідження на тему «Обґрунтування застосуван...

READ YOURSELF

У фокусі уваги здобувачів ступеня PhD – нанотехнології! 28 august 2025

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяла участь у зустрічі з фахівцями Національного бюро коньяків (Франція)

17 серпня вперше в Україні, з ініціативи корпорації «Укрвинпром», відбулась офіційна онлайн-зустріч вітчизняних спеціалістів із фахівцями Національного бюро коньяків (BNIC, Франція), у якій взяла участь професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марна Білько. Ткож від української сторони долучилися представники підприємств г...

READ YOURSELF

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяла участь у зустрічі з фахівцями Національного бюро коньяків (Франція) 18 august 2021

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ»

До університету завітала знімальна група ТРК «Телекомпанія «Київ», щоб розповісти своїм глядачам про вибір безпечного та якісного вершкового масла у рамках рубрики «Якісне життя». Її сюжет має на меті розповісти глядачам, на що варто звертати увагу при виборі масла. Журналісти звернулися до експертки з технології молочних продуктів, в.о. завідувач...

READ YOURSELF

Експертка кафедри харчової експертизи поділилася професійними порадами у сюжеті ТРК «Київ» 31 january 2025

Викладач НУХТ у міжнародній освітній співпраці: досвід Фінляндії та Естонії

З 9 по 15 березня 2025 року в рамках програми «Багаторічна програма стійкості для України» завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професор Микола Якимчук у складі української делегації відвідав провідні освітні заклади Фінляндії та Естонії. Метою візиту було ознайомлення з європейськими підходами до заб...

READ YOURSELF

Викладач НУХТ у міжнародній освітній співпраці: досвід Фінляндії та Естонії 24 march 2025