Н У Х Т

Рекламісти на «TAVR Media»

05 november 2024

Рекламісти на «TAVR Media»

За сприяння стейкхолдерів напередодні 100-річчя від початку регулярного мовлення Українського радіо бакалаври та магістри спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали радіохолдинг «TAVR Media». Представники найбільшої радіогрупи в Україні розповіли про історію заснування радіохолдингу та особливості мовлення кожної з дев’яти радіостанцій, які входять до складу «TAVR Media»: «Хіт FM», «Наше радіо», «Радіо Байрактар», «Мелодія FM», «Radio Relax», «Classic Radio», «Radio Jazz», «Radio ROKS», «KISS FM».

За словами студентів, це був незабутній досвід, адже вони мали змогу зазирнути за лаштунки одного з найбільших медіахолдингів України та дізнатися, як народжується радіоконтент, що щодня звучить у тисячах домівок. Студенти-рекламісти поспілкувалися з професіоналами, які розповіли про специфіку роботи в радіоефірі, поділилися секретами створення вражаючих рекламних кампаній, обговорили особливості роботи зі звуком та дізналися, як формуються тренди в українській радіоіндустрії.

Для майбутніх рекламістів це чудова можливість на власні очі побачити, як теорія перетворюється на практику, і зрозуміти, що робота на радіо – справжнє мистецтво!

Такі візити до провідних представників медіагалузі поглиблюють рівень знань студентів і сприяють їхньому професійному розвитку.

Велика подяка команді «TAVR Media» за теплий прийом та натхнення. Віримо, що наші студенти невдовзі стануть частиною творчої радіосім’ї України!

Published on: 05-11-2024
Read also:
Практичні поради фахівчині для магістрантів освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

Курс дисципліни «Сучасні технології хлібобулочних та кондитерських виробів спеціального призначення», що викладається для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завершився надихаючою та змістовною гостьовою лекцією. Спікеркою виступила випускниця НУХТ, докторка філософі...

READ YOURSELF

Практичні поради фахівчині для магістрантів освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» 26 may 2025

Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025»

Завершилася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент Академічних Проєктів та Ефективна Комунікація-2025», що успішно працювала в університеті 15-17 січня 2025 року. Захід відбувся за підтримки проєктів ProEU та EcoEurope програми Європейського Союзу Еразмус+, що реалізуються в нашому університеті, і був націлений на розвиток практичних навичо...

READ YOURSELF

Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025» 20 january 2025

Стабілізації якості алкогольної продукції присвятив науковий семінар доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся науковий семінар «Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції» доцента Олега Кузьміна. Протягом семінару фахівець представив на розсуд кафедри ряд наукових результатів власних досліджень, що стосувалися розв’язання комплексної проблеми ста...

READ YOURSELF

Стабілізації якості алкогольної продукції присвятив науковий семінар доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 may 2019

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025!

27 і 28 вересня у Мистецькому Арсеналі в Києві відбувся найбільший національний фестиваль сирного мистецтва – конкурс ProCheese Awards 2025, який об’єднав близько 80 виробників із усієї України. Його організатори та журі, серед яких фахівці з України та іноземні експерти, оцінювали сири за міжнародними стандартами – органолептикою, ароматом, тексту...

READ YOURSELF

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025! 02 october 2025