Н У Х Т

Профком вітає з Днем працівників освіти!

01 october 2021

Профком вітає з Днем працівників освіти!

У дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях.

Наша глибока повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання.

Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів! З професійним святом!

Профком НУХТ

Published on: 01-10-2021
Read also:
Інноваційне навчальне обладнання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У День відкритих дверей НУХТ кафедра мехатроніки та пакувальної техніки презентувала інноваційне навчальне обладнання для залучення нових вступників. У навчально-науковій лабораторії «Пневматика та пневмоприводи» завідувач кафедри, професор Анатолій Соколенко разом із доцентом кафедри Людмилою Кривопляс-Володіною провели майстер-клас «Пневмосоплов...

READ YOURSELF

Інноваційне навчальне обладнання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 13 may 2019

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олексан...

READ YOURSELF

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання 09 june 2021

Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності

Чи багато з нас може відповісти на запитання, що таке пробіотики? Напевно, що більшість зможе. А от чи зможе пояснити, що таке: пребіотики, метабіотики, постбіотики, кобіотики, парапробіотики тощо? Чи знаємо ми різницю між симбіотиками та синбіотиками? Чи можемо відрізнити гомопробіотики, гетеропробіотики від аутопробіотиків? А здобувачі 4 курсу сп...

READ YOURSELF

Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності 29 april 2022

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні (Польща) здобувачами першого курсу освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» в рамках освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервуванн...

READ YOURSELF

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі 19 february 2024