Н У Х Т

Про можливості платформи Web of Science дізналися наші науковці від фахівців Науково-технічної бібліотеки університету

05 march 2019

Про можливості платформи Web of Science дізналися наші науковці від фахівців Науково-технічної бібліотеки університету

5 березня у Науково-технічній бібліотеці університету відбувся науково-практичний семінар «Можливості платформи Web of Science».

Доповідач Інна Путіліна надала практичні поради щодо роботи з інформаційною платформою Web of Science та її основною колекцією Web of Science Core Collection.

Були розглянуті питання пошуку якісних актуальних публікацій за темою дослідження науковця, захисту від хижацьких видань і поширення наукових досягнень за допомогою ідентифікатора ResearcherID.

Семінар відбувся у творчій атмосфері, присутні задавали запитання та висловлювали свої думки.

 

Published on: 05-03-2019
Read also:
Кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне

Робота колективу університету в напрямку Євроінтеграції та вивчення кращих екологічних практик ЄС продовжується. Так само продовжується підтримка Європейською Комісією наших зусиль на цьому шляху. Щойно надійшли офіційні повідомлення з Брюсселю, що кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми ...

READ YOURSELF

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне 10 july 2023

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із Х Всеукраїнською конференцією студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності». Заходи відбувалися у зміша...

READ YOURSELF

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 08 june 2021

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.01 відбувся захист дисертаційної роботи «Розробка стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі» здобувача Людмили Шевченко (науковий керівник – професор кафедри економіки праці та менеджменту Ольга Пєтухова). Офіційні опоненти – доктор економічних наук, професор кафедри міжнародних...

READ YOURSELF

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця 14 march 2019