Н У Х Т

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися

25 august 2020

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися

Літо – чудова пора. Для когось це – відпочинок, для когось – іспити, а для групи наших здобувачів: Марії Аліпатової, Івана Глущенка, Тетяни Нікітіної, Анни Матвеєвої, Ольги Степанової та доцента кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталії Кулик це – ще й онлайн-навчання за курсом «Packaging Design Theory and Psychology» під керівництвом Ass. Professor of Clemson University, South Carolina, USA, засновника Packaging School, у якій проходять онлайн-навчання студенти з усього світу, Dr. Andrew Hurley.

Курс був розрахований на півтора місяці та поєднував ознайомлення з теоретичним лекційним матеріалом, виконання практичних завдань і підготовку фінальної роботи Study Case редізайну упаковки обраного продукту.

Формат курсу був дуже цікавим і захоплюючим: кожний розділ включав звернення лектора з поясненням мети цього розділу, відео з участю лектора щодо основних теоретичних положень, презентації з коментарями, текстові роз'яснення та рекомендації щодо виконання практичних завдань, Workbook для самоконтролю знань, а також численні посилання для отримання додаткової інформації та поглиблення знань.

Отримані знання та навички дуже корисні й будуть застосовані здобувачами при виконанні кваліфікаційних робіт. А ще, це була чудова можливість практикування англійської мови та розширення знань у сфері професійної термінології.

Published on: 25-08-2020
Read also:
Відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

18 вересня в рамках спеціалізованих конференцій у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбувся ще один потужний науковий захід – ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Співорганізаторами конференції виступили асоціація «Укркондпром» та виставкова компанія «АККО Інтернешнл». Модератором...

READ YOURSELF

Відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 20 september 2024

Профспілка НУХТ відзначена за організацію донорства для потреб ЗСУ

11 лютого 2025 року голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь вручив Подяку колективу профспілкової організації НУХТ від національного військово-медичного клінічного центру головного військового клінічного госпіталю за організацію та проведення донорства для потреб ЗСУ. Відзнака вручена за п...

READ YOURSELF

Профспілка НУХТ відзначена за організацію донорства для потреб ЗСУ 11 february 2025

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 120-те місце у світі серед майже 4500 учасників і 6 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проєкту ROAR за підтримки інформаційн...

READ YOURSELF

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі 27 august 2024

Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм

У рамках реалізації сертифікатних програм «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів у весняному семестрі, під керівництвом завідувача кафедри Василя Пасічного відбулися два майстер-класи за участю директора ТОВ «Пріо...

READ YOURSELF

Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм 28 april 2025