Н У Х Т

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися

25 august 2020

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися

Літо – чудова пора. Для когось це – відпочинок, для когось – іспити, а для групи наших здобувачів: Марії Аліпатової, Івана Глущенка, Тетяни Нікітіної, Анни Матвеєвої, Ольги Степанової та доцента кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталії Кулик це – ще й онлайн-навчання за курсом «Packaging Design Theory and Psychology» під керівництвом Ass. Professor of Clemson University, South Carolina, USA, засновника Packaging School, у якій проходять онлайн-навчання студенти з усього світу, Dr. Andrew Hurley.

Курс був розрахований на півтора місяці та поєднував ознайомлення з теоретичним лекційним матеріалом, виконання практичних завдань і підготовку фінальної роботи Study Case редізайну упаковки обраного продукту.

Формат курсу був дуже цікавим і захоплюючим: кожний розділ включав звернення лектора з поясненням мети цього розділу, відео з участю лектора щодо основних теоретичних положень, презентації з коментарями, текстові роз'яснення та рекомендації щодо виконання практичних завдань, Workbook для самоконтролю знань, а також численні посилання для отримання додаткової інформації та поглиблення знань.

Отримані знання та навички дуже корисні й будуть застосовані здобувачами при виконанні кваліфікаційних робіт. А ще, це була чудова можливість практикування англійської мови та розширення знань у сфері професійної термінології.

Published on: 25-08-2020
Read also:
Віримо в Сили оборони, пишаємося бути надійним тилом!

Кафедра гуманітарних дисциплін провела низку заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України, що традиційно відзначається водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Професорка Надія Левицька ознайомила здобувачів з історією вшанування цього свята та його значенням для сьогодення. Історикиня підкреслила,...

READ YOURSELF

Віримо в Сили оборони, пишаємося бути надійним тилом! 04 october 2024

Сучасні технології презентував здобувачам фахівець компанії Novonesis A/S

12 листопада 2024 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся черговий освітній івент. На запрошення професорки кафедри Ірини Шевченко директор департаменту з продажу харчових культур та ферментів компанії Novonesis A/S Олег Рибачук у змішаному онлайн/офлайн-форматі прочитав гостьову лекцію «Сучасні технології виробництва салямі» у ...

READ YOURSELF

Сучасні технології презентував здобувачам фахівець компанії Novonesis A/S 13 november 2024

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка підвели підсумки діджитал-флешмобу до Дня вишиванки. Вишиванка – не просто одяг, а оберіг українського народу і символ нашої єдності. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність, автентичність, самобутність, зберігаємо традиції. Здобувачі освіти, вик...

READ YOURSELF

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 21 may 2024

Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022». Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листо...

READ YOURSELF

Перемагаємо на освітньому фронті 16 november 2022