Н У Х Т

Новорічна казка для дітей від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого

29 december 2021

Новорічна казка для дітей від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого

Уже кілька років поспіль спільно з благодійним фондом «Від мрії до реальності» та ВГ «Техінсервіс» благодійний сектор ради студентського самоврядування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого проводить волонтерську та благодійну діяльність для соціальної адаптації дітей із порушеннями розвитку.

У цьому році наші волонтери також активно долучилися до проведення і організації новорічних свят і святкового заходу до Дня Святого Миколая.

16-го грудня в Броварському центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю відбувся «Перший новорічний бал». Озброївшись щирими усмішками, теплими обіймами, чарівними паличками, сюди завітали й наші волонтери, щоб подарувати вихованцям закладу святковий настрій. Для дітей, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, студенти стали диво-героями неймовірної різдвяної казки.

22 грудня здобувачі долучилися до привітань малечі зі святом Святого Миколая Прилуцької спеціальної школи Чернігівської обласної ради, де навчається 100 дітей, з-поміж яких багато вихованців мають інвалідність, а також ті, хто не має батьків. Дітям, які, як ніхто потребують уваги та піклування, наші студенти подарували святкову атмосферу й віру в дива. Новорічна ялинка, Святий Миколай, казкові персонажі, веселощі, запах мандаринок – усе це дало змогу відчути атмосферу затишку новорічних свят. Справжньою родзинкою заходу став танцювальний батл, який дав змогу визначити переможців заходу – зірку та янгола.

Щира подяка компанії ВГ «Техінсервіс» за фінансову підтримку та можливість закупити вкрай необхідні речі, фонду «Від мрії до реальності», благодійному сектору ради студентського самоврядування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, усім небайдужим, хто долучився до збору коштів, речей, адже спільними зусиллями ми подарували дітям з обмеженими можливостями, дітям, позбавленим батьківського піклування справжнє різдвяне диво, віру в людей, у добро, бо новорічні свята – це чарівна зимова казка для всіх, а особливо для дітей! 

Published on: 29-12-2021
Read also:
Колектив НУХТ виборов право участі у двох нових проєктах програми Еразмус+

Наш університет – активний учасник різноманітних міжнародних проєктів. Днями прийшла звістка, що колектив НУХТ виборов право участі у двох нових проєктах програми Еразмус+. Відтепер в університеті буде функціонувати Jean Monnet EU Centre for the Circular and Green Economy. Також університет виборов проєкт Жан Моне Модуль Regulation of the use of f...

READ YOURSELF

Колектив НУХТ виборов право участі у двох нових проєктах програми Еразмус+ 19 august 2020

Наші науковці розширюють співпрацю з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН України

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за ініціативи завідувачки кафедри Олександри Нєміріч і професора Олега Кузьміна розширює співпрацю з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України ...

READ YOURSELF

Наші науковці розширюють співпрацю з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН України 19 september 2023

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика

21-22 січня студенти першого курсу кафедри туристичного та готельного бізнесу спеціальності 242  «Туризм» у рамках навчальної практики продовжили знайомство з майбутньою професією. По-перше, першокурсники відвідали об’єкти готельного господарства м. Києва: 3-зірковий мережевий бізнес-готель «Ibis Kiev City Center» та 4-зірковий готель «Aloft». Під...

READ YOURSELF

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика 24 january 2019

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування»

У нашому університеті здійснюється підготовка бакалаврів з харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології», за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» на базі повної загальної середньої освіти; освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»; ступенів «молодший бакалавр...

READ YOURSELF

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» 27 march 2023