Н У Х Т

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів

05 april 2024

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Юрій Бежинець провів лабораторне заняття на тему «Ознайомлення з порядком проведення товарної експертизи продукції. Розроблення плану ідентифікації продукції. Ідентифікація вин».

Заняття з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» проводилося у лабораторії кафедри для здобувачів третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми навчання під керівництвом асистентки кафедри Анастасії Божко.

Під час заняття Юрій Бежинець ознайомив здобувачів освіти з порядком проведення товарної експертизи, обговорив з ними предмет та об’єкт експертизи із зазначенням прикладів. Розповів про вимоги щодо розроблення плану ідентифікації харчових продуктів і навів основні критерії ідентифікації.

Також аспірант з третьокурсниками обговорили критерії ідентифікації виноградних вин. Здобувачі навчилися заповнювати Акт відбору проб для зразків червоного і білого виноградних вин, провели дегустацію зразків вин і дослідили показники їх якості, а отримані результати оформили в Актах експертизи.

Отримані знання щодо ведення документації та проведення досліджень здобувачі зможуть застосовувати у подальшому професійному розвитку.

Published on: 05-04-2024
Read also:
Розширюємо коло академічних партнерів

У жовтні 2022 року за ініціативи ректора нашого університету Олександра Шевченка та в.о. ректора Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Оксани Чернеги укладений договір про співробітництво у галузі науки і освіти з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Співробітництво передбачаєтьс...

READ YOURSELF

Розширюємо коло академічних партнерів 13 october 2022

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки отримав міжнародну кваліфікацію International DGNB Consultant

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Роман Грищенко склав іспит, що проводився організацією Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen та отримав міжнародну кваліфікацію International DGNB Consultant. DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) – ні...

READ YOURSELF

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки отримав міжнародну кваліфікацію International DGNB Consultant 28 march 2023

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено

24 січня 2025 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому поряд із членами робочої групи були присутні завідувачі кафедр інституту...

READ YOURSELF

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено 24 january 2025

Молоді вчені – пакувальній індустрії

Викладачі і здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого взяли активну участь у 20-й науковій конференції для молодих вчених «Новітні технології пакування». Організатори заходу – Клуб пакувальників України, Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Національний університет харчових технологій, Міністер...

READ YOURSELF

Молоді вчені – пакувальній індустрії 08 june 2021