Н У Х Т

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів

05 april 2024

Педагогічна практика майбутніх докторів філософії кафедри експертизи харчових продуктів

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Юрій Бежинець провів лабораторне заняття на тему «Ознайомлення з порядком проведення товарної експертизи продукції. Розроблення плану ідентифікації продукції. Ідентифікація вин».

Заняття з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» проводилося у лабораторії кафедри для здобувачів третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми навчання під керівництвом асистентки кафедри Анастасії Божко.

Під час заняття Юрій Бежинець ознайомив здобувачів освіти з порядком проведення товарної експертизи, обговорив з ними предмет та об’єкт експертизи із зазначенням прикладів. Розповів про вимоги щодо розроблення плану ідентифікації харчових продуктів і навів основні критерії ідентифікації.

Також аспірант з третьокурсниками обговорили критерії ідентифікації виноградних вин. Здобувачі навчилися заповнювати Акт відбору проб для зразків червоного і білого виноградних вин, провели дегустацію зразків вин і дослідили показники їх якості, а отримані результати оформили в Актах експертизи.

Отримані знання щодо ведення документації та проведення досліджень здобувачі зможуть застосовувати у подальшому професійному розвитку.

Published on: 05-04-2024
Read also:
Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Цей тиждень на кафедрі готельно-ресторанної справи став тижнем зустрічей із рестораторами. Лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитав Рудольф Краєвський, засновник і бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства вегетаріанського спрямування «Vegano Hooligano Family», веган, лідер веган-спільноти і ор...

READ YOURSELF

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом 19 april 2019

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях обговорювали науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Початок повномасштабних воєнних дії проти України вплинув на всі аспекти нашого життя. Зокрема, у професійній сфері – на можливість проведення різноманітних зустрічей і конференцій. Одна з яких, «Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях», мала розпочатися саме 24 лютого. Тоді провести її зі зрозумілих причин не вдалося, але потреба у зустрічі й в...

READ YOURSELF

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях обговорювали науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 august 2022

Ректор університету зустрівся з аташе Посольства Франції в Україні

21 вересня до університету завітала аташе з питань університетського та наукового співробітництва Посольства Франції в Україні Алікс де Гассар. Гостя поспілкувалася з ректором університету Олександром Шевченком і начальницею відділу міжнародних зв’язків Іриною Воловик. Пані аташе ініціювала цю зустріч аби налагодити регулярний контакт між нашим у...

READ YOURSELF

Ректор університету зустрівся з аташе Посольства Франції в Україні 22 september 2021

Вентиляція приміщень в «епоху» коронавірусу – експертом для аудиторії доктора Комаровського виступив доцент НУХТ

Викладачі університету продовжують надавати роз'яснення глядачам популярних телевізійних і Інтернет-проєктів. Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, к.т.н. Олексій Пилипенко взяв участь у програмі доктора Комаровського «Вентиляція приміщень в «епоху» коронавірусу. Розбираємося разом із експертом». Говорили про норми температури та ...

READ YOURSELF

Вентиляція приміщень в «епоху» коронавірусу – експертом для аудиторії доктора Комаровського виступив доцент НУХТ 18 december 2020