У рамках реалізації сертифікатних програм «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів у весняному семестрі, під керівництвом завідувача кафедри Василя Пасічного відбулися два майстер-класи за участю директора ТОВ «Пріоріті Інтернешелн» Олександра Чернова і начальника відділу збуту Івана Чернова.
Тематика майстер-класів передбачала ознайомлення слухачів із традиціями і трендами технології копчення ковбас і делікатесних виробів.
Безпосереднє залучення слухачів сертифікатних програм до етапів технологічного процесу виробництва різних видів варених, напівкопчених ковбас і копчено-варених виробів із яловичини, свинини, м'яса качки, кролика, курчат-бройлерів і перепелів дозволило визначити особливості копчення цієї продукції з різним типом підготовки сировини та проведенням технологічних процесів.
Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм допоможе їх учасникам упроваджувати інноваційні підходи та розширювати асортимент продукції, як із традиційною, так і не традиційною для м'ясопереробних підприємств сировиною.
Кафедра вдячна стейкхолдерам Олександру і Івану Черновим за високий професійний рівень представлення інноваційних технологій копчення.