Н У Х Т

Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм

28 april 2025

Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм

У рамках реалізації сертифікатних програм «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів у весняному семестрі, під керівництвом завідувача кафедри Василя Пасічного відбулися два майстер-класи за участю директора ТОВ «Пріоріті Інтернешелн» Олександра Чернова і начальника відділу збуту Івана Чернова.

Тематика майстер-класів передбачала ознайомлення слухачів із традиціями і трендами технології копчення ковбас і делікатесних виробів. 

Безпосереднє залучення слухачів сертифікатних програм до етапів технологічного процесу виробництва різних видів варених, напівкопчених ковбас і копчено-варених виробів із яловичини, свинини, м'яса качки, кролика, курчат-бройлерів і перепелів дозволило визначити особливості копчення цієї продукції з різним типом підготовки сировини та проведенням технологічних процесів.

Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм допоможе їх учасникам упроваджувати інноваційні підходи та розширювати асортимент продукції, як із традиційною, так і не традиційною для м'ясопереробних підприємств сировиною.

Кафедра вдячна стейкхолдерам Олександру і Івану Черновим за високий професійний рівень представлення інноваційних технологій копчення.

Published on: 28-04-2025
Read also:
Поповнення книжкової полички магістрантів

У видавництві «Олді+» вийшов друком навчальний посібник «Практикум з методології наукових досліджень» авторства професора кафедри технологій і обладнання переробних виробництв факультету митної справи, матеріалів та технологій Луцького національного технічного університету Ігоря Дударєва та професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної про...

READ YOURSELF

Поповнення книжкової полички магістрантів 30 june 2023

Наша викладачка обрала кращі українські вина для французького музею

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько увійшла до дегустаційної комісії від галузі третього Всеукраїнського вибору офіційних вин амбасадорів, яка обирала найкраще вино України для міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». Наша викладачка щороку запрош...

READ YOURSELF

Наша викладачка обрала кращі українські вина для французького музею 05 september 2024

Лайфхаки для магістрантів-підприємців від провідних експертів фондового ринку

Майстер-класи від стейкхолдерів і провідних експертів є невід’ємною складовою навчання в НУХТ. Нещодавно викладачі кафедри маркетингу організували для магістрантів-підприємців неймовірну зустріч із досвідченими фахівцями компанії ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА, експертами фондового ринку Олегом Котанкіном та Олесею Калюжною. Магістранти спеціальності 076 «...

READ YOURSELF

Лайфхаки для магістрантів-підприємців від провідних експертів фондового ринку 20 september 2021

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України

У Львові 5 та 6 грудня відбувся фінал чотирьох Чемпіонату України з фузалу серед закладів вищої освіти. Склад учасників фінальної стадії – Національний університет харчових технологій (Київ), Національний університет «Львівська політехніка» (Львів), Івано-Франківський коледж фізичного виховання (Івано-Франківськ) та Сумський державний університет (...

READ YOURSELF

Футзалісти НУХТ – бронзові призери Чемпіонату України 09 december 2022