Н У Х Т

Викладачки університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

02 july 2025

Викладачки університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

30 червня 2025 року викладачки університету, доцентка Тетяна Янюк і професорка Галина Поліщук взяли участь у засіданні експертної комісії конкурсу «Столичний стандарт якості» з оцінювання якості продукції і спроможності її виробництва на підприємствах, розташованих у м. Києві.

Щорічний конкурс «Столичний стандарт якості» Київська торгово-промислова палата за підтримки Київської міської державної адміністрації організовує і проводить для визначення найбільш якісних товарів київських виробників і стимулювання господарюючих суб'єктів міста Києва, підвищення основних показників конкурентоспроможності продукції.

Із метою усунення стороннього впливу на результати оцінювання, всі роботи проводяться незалежними ні від держави, ні від виробника, ні від споживача експертами з числа залучених співробітників галузевих науково-дослідних інститутів, закладів вищої освіти, промислових підприємств, органів із сертифікації. Зауважимо, що науковиці нашого університету – постійні членкині конкурсних комісій.

У цьому році 12 підприємств увійшли до числа переможців – ПрАТ «Київський маргариновий завод», СП ТОВ «Техносервіс ВЕКО і партнер ГмбХ», ТОВ «ТК «Домашній текстиль», ТОВ «Фірма «Фавор», ТОВ «Науково-виробнича фірма «Ірком-Ект», ТОВ «Амекс Техніка Кріплення», МП «ЕЛЕКТРОН» у формі ТОВ, ТОВ «КИЇВ ХЛІБ» виробничий цех №7-8, ТОВ «НВП «Атомкомплексприлад», ТОВ «Українські хімічні технології ЛТД», ТОВ «Компанія «Рідна Їжа» та ТОВ «ЕЛДООР». Їх продукція була представлена під час виставки-презентації і дійсно підтверджує свою високу якість, а отже і конкурентоспроможність.

Бажаємо столичним підприємствам-переможцям конкурсу подальших успіхів і розвитку!

Published on: 02-07-2025
Read also:
85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу

11 квітня в університеті розпочала роботу 85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», участь у якій  беруть молоді науковці з України, близького і дальнього зарубіжжя. Пленарне засідання відкрив проректор нашого університету з ...

READ YOURSELF

85-та Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» розпочала роботу 11 april 2019

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування

21 березня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування у теплій обстановці серед викладачів і запрошених студентів відбулося урочисте вручення грамот переможцям студентської олімпіади з іноземних мов. За перше місце на олімпіаді з англійської мови були відзначені Софія Дрьомова (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-5),...

READ YOURSELF

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування 22 march 2019

Третій модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів done!

Наша команда успішно завершила третій модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів, що реалізується Британською Радою в рамках спільного проєкту МОН і Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів».  НУХТ у проєкті представляють проректори Сергій Токарчук і Микола Копера, директорка Центру моніторингу яко...

READ YOURSELF

Третій модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів done! 07 july 2025

Практичні поради фахівчині для магістрантів освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

Курс дисципліни «Сучасні технології хлібобулочних та кондитерських виробів спеціального призначення», що викладається для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завершився надихаючою та змістовною гостьовою лекцією. Спікеркою виступила випускниця НУХТ, докторка філософі...

READ YOURSELF

Практичні поради фахівчині для магістрантів освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» 26 may 2025