Н У Х Т

Chillventa-2024

15 october 2024

Chillventa-2024

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександр Рябчук і аспірант Олександр Глущенко відвідали міжнародну виставку технологій охолодження, кондиціювання повітря, вентиляції та теплових насосів для комерційного і промислового застосування «Chillventa 2024», що проходила з 8 по 10 жовтня у місті Нюрнберг (Німеччина).

На виставці були представлені виробники сучасного обладнанням, систем автоматизації, програмного забезпечення, компонентів для холодильної техніки, кондиціювання, вентиляції та теплових насосів, аксесуарів і професійного інструменту (1010 представників із 49 країн). 

Протягом трьох днів близько 33 тисячі відвідувачів мали можливість взяти участь у спеціалізованих форумах, де виступали міжнародні експерти у галузі холодильної техніки, познайомитися з іншими учасниками та побачити 250 презентацій.

На форумах обговорювали питання енергоефективності, зменшення викидів парникових газів і підвищення екологічності холодильних систем, які на даний час є рушійною силою в розробленні та удосконаленні як окремого обладнання, так і систем для охолодження, вентиляції, кондиціювання, обігріву в цілому. Окремо обговорювалося використання природніх холодоагентів, що наразі актуально для України; використання вторинної теплової енергії при роботі холодильних установок.

Участь викладачів та аспірантів у подібних заходах сприяє їх професійному зростанню й дає можливість познайомити здобувачів спеціальностей 144 «Теплоенергетика» та 142 «Холодильні техніка та технології» із сучасними тенденціями ринку холодильного обладнання та теплонасосних установок.

Published on: 15-10-2024
Read also:
В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

READ YOURSELF

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 june 2021

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

15-16 березня 2019 р. з курсу крафтового пивоваріння стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слухачів привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук. У міні-броварні кафедри готельно-ресторанної справи під керівництвом доцента Володимира Рідкоуса учасники програми о...

READ YOURSELF

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 19 march 2019

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах

На кафедрі технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ завершилися захисти кваліфікаційних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, професорка, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії та...

READ YOURSELF

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах 24 june 2021

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019!

Наші студенти-переможці конкурсу «Харчові технології-2019» вирушили до Кельну (Німеччина) на Міжнародну виставку кондитерських виробів ISM 2019, де перебуватимуть чотири дні. Програмою поїздки передбачене знайомство з містом, візит до всесвітньо відомого Музею шоколаду і, звичайно ж, відвідування форуму ISM 2019. Першого ж дня студенти відвідали К...

READ YOURSELF

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019! 29 january 2019