Н У Х Т

НУХТ – у ТОП-20 рейтингу за показником працевлаштування випускників!

04 february 2022

НУХТ – у ТОП-20 рейтингу за показником працевлаштування випускників!

Міністерство освіти і науки України оприлюднило Рейтинг закладів вищої освіти у сфері управління МОН за оцінкою зайнятості та показником працевлаштування випускників, у якому наш університет посів 16 місце (третє – серед вишів Києва) зі 138 закладів вищої освіти України, що увійшли до рейтингу. Оцінка зайнятості наших випускників – 66,85. Результат університету належить  до 15 відсотків найкращих результатів, що забезпечує йому найвищий коефіцієнт (1,25) за показником працевлаштування випускників при розрахунку бюджетного фінансування. І уже в 2022 році показники працевлаштування вперше будуть враховані при формульному розподілі бюджетного фінансування між ЗВО.

Рейтинг укладений за результатами проведеного командою МОН у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України та Пенсійним фондом України моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої та фахової передвищої освіти.

У процесі моніторингу досліджувалася зайнятість осіб, які закінчили навчання за бюджетні кошти в період з 1 листопада 2017 до 30 жовтня 2018 року та не продовжили навчання за наступним рівнем освіти. При дослідженні враховувалася робота станом на 1 листопада 2021 року за наймом (за основним місцем роботи або сумісництвом), договором цивільно-правового характеру, а також ведення підприємницької діяльності (зокрема, статус ФОПа), незалежної професійної діяльності або іншої задекларованої самозайнятості. Для уникнення помилок до зайнятих враховані особи, що звільнилися не пізніше 1 серпня 2021 року або мають не менше 18 місяців страхового стажу після випуску. 

Published on: 04-02-2022
Read also:
М’ясні вироби з нетрадиційної сировини: неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

6 листопада 2024 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся майстер-клас «Особливості технології м’ясних виробів з м’яса равликів», організований за ініціативи завідувача кафедри, професора Василя Пасічного та гарантки міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», доцентки ...

READ YOURSELF

М’ясні вироби з нетрадиційної сировини: неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 november 2024

Захоплююча лекція професора Університету Дюка

За підтримки Української ради із зеленого будівництва і кафедри теплоенергетики та холодильної техніки професор Адріан Бежан прочитав онлайн-лекцію «Свобода, різноманіття та еволюція в природі» для викладачів і студентів нашого університету. До лекції також долучились Університет Короля Данила та Одеський національний технологічний університет. Ад...

READ YOURSELF

Захоплююча лекція професора Університету Дюка 16 may 2025

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості

Шановні колеги! Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Людьми в білих халатах прийнято називати медиків, проте, ця крилата фраза ідеально підходить і для працівників харчової промисловості. Лаборанти, технологи, інженери, майстри, робітники та всі ті, хто навчає цим  важливим технологіям, щодня працюють над  з...

READ YOURSELF

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості 15 october 2021