Н У Х Т

НУХТ у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

11 august 2022

НУХТ у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 19 років поспіль у січні та липні.

Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками: visibility (impact, видимість) – кількість зовнішніх джерел, які містять зворотні посилання на веб-сторінки установи; transparency (openness, прозорість) – кількість цитат топ-авторів установи за показниками Google Scholar Profiles та excellence (якість) – кількість статей дослідників установи, які входять до 10% найбільш цитованих у 27 дисциплінах за розрахунками Scimago.

У липневому рейтингу 2022 року представленість у веб-просторі була оцінена для понад 31 тисячі закладів вищої освіти світу, у тому числі для понад 200 українських ЗВО. Наш університет посів 38 місце серед вітчизняних вишів і 4652 місце серед світових. Показники НУХТ: visibility – 8547, transparency – 2263, excellence – 5317. 

Published on: 11-08-2022
Read also:
Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

READ YOURSELF

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 february 2019

Вибір може змінити все – довели митці на вечорі Навчально-наукового інституту харчових технологій

5 грудня поціновувачів студентської творчості вітав мистецький колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій, який представив на суд глядача виставу «Дисидент». Про вибір, страх і прагнення зламати систему багато сказано, написано й зіграно. І ось ще один роздум щодо питань, що постають перед кожним час від часу. Як упораються з цією ...

READ YOURSELF

Вибір може змінити все – довели митці на вечорі Навчально-наукового інституту харчових технологій 05 december 2019

Успішний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) на кафедрі готельно-ресторанної справи

24 листопада 2023 року відбувся успішний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» асистенткою кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Різник. Тема дисертаційної роботи – «Удосконалення технології хліба з вівсяного...

READ YOURSELF

Успішний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) на кафедрі готельно-ресторанної справи 28 november 2023