Н У Х Т

НУХТ у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

11 august 2022

НУХТ у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 19 років поспіль у січні та липні.

Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками: visibility (impact, видимість) – кількість зовнішніх джерел, які містять зворотні посилання на веб-сторінки установи; transparency (openness, прозорість) – кількість цитат топ-авторів установи за показниками Google Scholar Profiles та excellence (якість) – кількість статей дослідників установи, які входять до 10% найбільш цитованих у 27 дисциплінах за розрахунками Scimago.

У липневому рейтингу 2022 року представленість у веб-просторі була оцінена для понад 31 тисячі закладів вищої освіти світу, у тому числі для понад 200 українських ЗВО. Наш університет посів 38 місце серед вітчизняних вишів і 4652 місце серед світових. Показники НУХТ: visibility – 8547, transparency – 2263, excellence – 5317. 

Published on: 11-08-2022
Read also:
Keeping calm and believing in light future

For six months now the known reasons have been correcting our plans to meet a delegation of students from the Berlin University of Applied Sciences in Kyiv. And later 10 of our students have to go for an internship in Germany. Keeping calm and believing in a bright future, our students in the online meeting decided don’t waste a time and introduce...

READ YOURSELF

Keeping calm and believing in light future 29 october 2020

Першокурсники-експерти досліджують історію нашого народу

Здобувачі вищої освіти групи ХЕ-1-7 разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали експозицію історичного проєкту «[Не]знищен[н]і». Мультимедійний історичний проєкт «[Не]знищен[н]і» розповідає нашу історію від початку репресивних переслідувань, ілюструючи її особистими життєвими сценаріями ку...

READ YOURSELF

Першокурсники-експерти досліджують історію нашого народу 05 october 2023

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології і мікробіології напередодні зимової екзаменаційної сесії відбулася серія зустрічей гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Вікторії Красінько з магістрантами першого і другого курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвя...

READ YOURSELF

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт 20 december 2023

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

Студентка 4 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Анастасія Божко (науковий керівник – к.т.н. Анастасія Чорна) виборола призове 3 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science». Цей конкурс щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерст...

READ YOURSELF

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів 14 april 2020