Н У Х Т

НУХТ у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

11 august 2022

НУХТ у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 19 років поспіль у січні та липні.

Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками: visibility (impact, видимість) – кількість зовнішніх джерел, які містять зворотні посилання на веб-сторінки установи; transparency (openness, прозорість) – кількість цитат топ-авторів установи за показниками Google Scholar Profiles та excellence (якість) – кількість статей дослідників установи, які входять до 10% найбільш цитованих у 27 дисциплінах за розрахунками Scimago.

У липневому рейтингу 2022 року представленість у веб-просторі була оцінена для понад 31 тисячі закладів вищої освіти світу, у тому числі для понад 200 українських ЗВО. Наш університет посів 38 місце серед вітчизняних вишів і 4652 місце серед світових. Показники НУХТ: visibility – 8547, transparency – 2263, excellence – 5317. 

Published on: 11-08-2022
Read also:
Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Цей тиждень на кафедрі готельно-ресторанної справи став тижнем зустрічей із рестораторами. Лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитав Рудольф Краєвський, засновник і бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства вегетаріанського спрямування «Vegano Hooligano Family», веган, лідер веган-спільноти і ор...

READ YOURSELF

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом 19 april 2019

Науковці НУХТ – на захистах дисертацій у Румунії

Насичена й плідна співпраця з румунськими університетами триває – наші науковці, творча молодь і студенти виконують спільні дослідження та обмінюються досвідом. Сфери співпраці розширюються – румунські колеги запрошують наших науковців до участі у спеціалізованих вчених радах із захисту дисертацій. Днями ступінь докторів філософії здобували аспіра...

READ YOURSELF

Науковці НУХТ – на захистах дисертацій у Румунії 21 october 2022

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти

Ритми і виклики сучасного світу виробництва харчових продуктів вимагають глибокого поєднання наукових теоретичних знань і розвинених практичних навиків. Їх набуття на міждисциплінарній освітньо-науковій програмі «Lean-виробництво харчової продукції» забезпечується завдяки співпраці науковців і провідних міжнародних фахівців із багаторічним досвідом...

READ YOURSELF

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти 17 december 2024

Першокурсники-експерти досліджують історію нашого народу

Здобувачі вищої освіти групи ХЕ-1-7 разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали експозицію історичного проєкту «[Не]знищен[н]і». Мультимедійний історичний проєкт «[Не]знищен[н]і» розповідає нашу історію від початку репресивних переслідувань, ілюструючи її особистими життєвими сценаріями ку...

READ YOURSELF

Першокурсники-експерти досліджують історію нашого народу 05 october 2023