Н У Х Т

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу

13 may 2022

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу

Триває третій місяць повномасштабного вторгнення агресора в Україну. Третій місяць, як герої та героїні ризикують своїм життям, захищаючи нас і все, що ми любимо.

2 травня Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) та факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) виступили з ініціативою проведення спільного челенджа серед своїх здобувачів освіти. Було запропоновано виконати перший куплет стрілецької пісні «Ой, у лузі червона калина», зняти своє виконання на відео та надіслати його організаторам. Головним було не якість виконання пісні, а бажання об'єднуватись і надихати до цього інших.

Наразі організатори челенджу зібрали надіслані відео й змонтували їх в один ролик. Дякуємо усім, хто долучився! Ви – неймовірні!

Бажаємо усім перейнятися цією піснею та вірити у нашу швидку перемогу! Слава Україні! 

Published on: 13-05-2022
Read also:
Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки розробляють і впроваджують обладнання для іноземних компаній

Фахівці компанії BMSERVICE PLUS DISTRIBUTION, випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки нашого університету Олександр Давиденко (головний інженер),  Володимир Павліченко (інженер-проектувальник), Павло Субботенко (інженер-енергетик) спільно з викладачем кафедри Олександром Рябчуком розробили та впровадили проект теплового насоса для...

READ YOURSELF

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки розробляють і впроваджують обладнання для іноземних компаній 03 april 2019

В університеті відбувся форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості»

Останнім часом в Україні, як і всьому світі зростає популярність крафтових виробництв. Крафтовий продукт – це про відповідальність перед споживачем, клієнтом, про повагу та прагнення направити загальну культуру споживання до показника якості і значимості. Таке виробництво може пожвавити місцевий бізнес і стати своєрідним магнітом для розвитку туриз...

READ YOURSELF

В університеті відбувся форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» 26 october 2023

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

READ YOURSELF

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 april 2019

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління

21 листопада відбувся довгоочікуваний вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ). Чому довгоочікуваний? Все просто – вечори цього структурного підрозділу нашого університету – це завжди інтрига, цікавий сюжет, до дрібниць виважена постановка, відмінна режисура, бездоганний смак, креатив і гумор, харизматична акторська...

READ YOURSELF

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління 21 november 2019