Н У Х Т

Завершили навчання бакалаври та магістри заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

25 february 2020

Завершили навчання бакалаври та магістри заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Завершили навчання студенти заочної форми – бакалаври та магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». У цьому навчальному році кафедра фінансів випустила 21-го магістра та 17 бакалаврів.

Комісії зацікавили ґрунтовні доповіді дипломників, які були підготовлені на актуальні теми. Здобувачі пропонували в своїх роботах розв’язання питань, що стосуються фінансової стійкості підприємств, оптимізації їх капіталу, підвищення рентабельності, розвитку ринків банківських, небанківських і страхових послуг та багато інших. Під час захистів зав’язувались жваві дискусії між доповідачами та членами Екзаменаційної комісії.

Загалом захисти пройшли успішно. Викладачі кафедри зичать своїм випускникам щасливої долі та успіхів у професійній діяльності!  

Published on: 25-02-2020
Read also:
Another group of students of the educational program

As they say, it is better to see once than hear a hundred times, and this is true. Therefore, according to the cooperation agreement with the Berlin University of Applied Sciences and thanks to the personal efforts of a great friend of Ukrainian students and Ukraine, Professor Stefan Junge, the students of educational program «Computer technologies...

READ YOURSELF

Another group of students of the educational program "Computer technologies of design and manufacturing of packaging" is on an internship in Germany 13 december 2024

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

READ YOURSELF

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 november 2021

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік набули чинності

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік пройшли остаточне затвердження та набули чинності – відповідний наказ МОН був зареєстрований в Мін’юсті та розміщений на сайті Міністерства. Мінімальні прохідні бали 150 та 130 для окремих спеціальностей, творчі конкурси до подання заяв, компактніші терміни вступної кампанії – ці та інші новації ч...

READ YOURSELF

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік набули чинності 09 january 2019

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 26 лютого відбулася онлайн-лекція на тему «Харчові волокна. Функціональність без Е-індексу» в колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» (ексклюзивний представник компанії JELU-WERKJ. EhrlerGmbH&...

READ YOURSELF

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 27 february 2025