Н У Х Т

Наші всюди найкращі!

20 may 2024

Наші всюди найкращі!

Аспірант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Максим Кривошеєв успішно завершив магістерську програму «Master of Leadership and Management» від Thunderbird School of Global Management Arizona State University й отримав диплом магістра з відзнакою!

Програма MLM від Thunderbird поєднує престижні традиції вищої освіти з сучасними технологіями, забезпечуючи студентів всебічними, готовими до майбутнього навичками для лідерства у всіх секторах – уряді, приватному секторі, неурядових організаціях і неприбуткових установах.

Кафедра щиро пишається своїм аспірантом і вітає його з цим досягненням! Шлях Максима до успіху є прикладом впевненості, цілеспрямованості та завзятості!

Published on: 20-05-2024
Read also:
Школа молодих науковців АТ «Фармак»: день перший

28 жовтня розпочалася ІХ щорічна науково-практична конференція Школи молодих науковців АТ «Фармак» із міжнародною участю «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», на яку були запрошені і молоді дослідники – студенти та аспіранти кафедри біотехнології і мікробіології. Усі доповіді конференції були присвячені способам боротьби з COVID-19, оскіль...

READ YOURSELF

Школа молодих науковців АТ «Фармак»: день перший 29 october 2021

Головні тренди у виробництві продуктів харчування на гостьовій лекції для магістрантів

11 жовтня на кафедрі технології консервування відбулася гостьова лекція «Головні тренди у виробництві їжі та продуктів харчування до 2030 року», яку для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» і «Технології зберігання, консервування та перер...

READ YOURSELF

Головні тренди у виробництві продуктів харчування на гостьовій лекції для магістрантів 12 october 2023

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» аспірантки Анни Донець. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Семінар розпочався з обґрунтування акту...

READ YOURSELF

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці 03 july 2019

Науковий семінар аспіранта кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

19 березня 2024 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся науковий семінар аспіранта другого курсу Дмитра Михайличенка. На відміну від попередніх подібних заходів семінар проходив у змішаному форматі – переважна більшість співробітників кафедри були присутні очно, а для колег і всіх зацікавлених осіб, що не змогли прийти прово...

READ YOURSELF

Науковий семінар аспіранта кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 22 march 2024