Н У Х Т

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою

03 august 2022

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування поповнюється фахівцями, які підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою міжнародними сертифікатами.

Наразі доцентка кафедри Ольга Нежива підтвердила рівень володіння англійською мовою успішним складанням іспиту B2 First (FCE) на рівні В2 та отримала міжнародний сертифікат Cambridge English: First, який є підтвердженням  володіння англійською мовою на рівні В2 (UpperIntermediate), згідно із загальноєвропейською системою градацій мовних рівнів (CEFR). 

Published on: 03-08-2022
Read also:
Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, експертка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олена Подобій взяла участь у дводенному онлайн-тренінгу для керівників експертних груп, організованому агентством. Під керівництвом професійних тренерів учасники тренінгу підвищили кв...

READ YOURSELF

Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 09 july 2021

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

READ YOURSELF

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 october 2019

Захист курсової роботи – неодмінна умова професійної кваліфікації здобувача!

Насичені студентські дні для магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» добігають кінця. А дні дійсно були насиченими, адже упродовж навчального процесу їм випала чудова можливість познайомитись із відомими на фармацевтичному ринку компаніями – корпорацією «Артеріум», ПАТ «Фармак» та ТОВ «Фармекс Груп». Представники корпорації «...

READ YOURSELF

Захист курсової роботи – неодмінна умова професійної кваліфікації здобувача! 20 may 2019

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам

За сприяння завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси відбулася гостьова лекція французького підприємця, директора ТОВ «Біо-Фарм Агротрейд ЛТД» Клода Ексбраята для здобувачів, що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Компанія була заснована в 2015 році за підтри...

READ YOURSELF

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам 12 march 2020