Н У Х Т

Internship of students in Germany

24 february 2023

Internship of students in Germany

Our student Olha Stepanova, Olha Romaniuk, Kateryna Pekarchuk, Nastasiia Paraka, Tetiana Piskurska, Anastasiia Klimova, Yulia Muraviova together with students of the Berlin University of Applied Sciences are successfully completing a rich internship program at the Paper Center in Gernsbach.

This internship was made possible thanks to the fruitful cooperation of our cooperation with the Berlin University of Applied Sciences, the personal support of Professor Stefan Junge and the sponsorship of the Fritz LandmannStiftung Hamburg.

The internship program includes the study of the theoretical basic of the processes of manufacturing, processing and decoration of paper and cardboard packaging materials, as well as conducting laboratory research and testing the properties of paper and cardboard.

The powerful educational and technical base of the Center, comfortable living conditions and wonderful surrounding nature contribute to the effectiveness of learning and communication between students of the international group.

We appreciate the attention of German partners to our students and their support for Ukraine!

Published on: 24-02-2023
Read also:
Дозвілля під час воєнного стану

Нині Україна переживає найскладніший період в своїй новітній історії. Дякуючи ЗСУ, колективи закладів вищої освіти мають можливість продовжувати навчально-виховний процес. Зосереджувати свою увагу лише на новинах з фронту психологи не рекомендують, потрібні періоди відпочинку. Саме прогулянки, відвідування музеїв, театрів сприяють відпочинку нервов...

READ YOURSELF

Дозвілля під час воєнного стану 22 november 2022

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого»

Колектив авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка гордий презентувати підручник «Кулінарна ЕТНОЛОГІЯ» у рамках проєкту «Книга від вченого». Метою проєкту є підтримка талановитих вчених, сприяння їхній самореалізації та стимулювання подальшої творчої наукової діяльності шляхом популяризації професійн...

READ YOURSELF

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого» 17 february 2023

Визначено переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

З метою підтримки обдарованої молоді та створення умов для її творчого зростання, в університеті відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології». Для об’єктивного оцінювання конкурсних робіт до складу комісії увійшли провідні фахівці з різних структурних підрозділів університету: в.о. завід...

READ YOURSELF

Визначено переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 14 february 2025

Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі

24 вересня відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організована колективом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з асоціацією «Укркондпром» і виставковою компанією «АККО Інтернешнл». Модератор наукового заходу, завідувач кафедри технології хлібопек...

READ YOURSELF

Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі 25 september 2025