Н У Х Т

На науковому семінарі у Відні відзвітувала аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

22 october 2021

На науковому семінарі у Відні відзвітувала аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У європейських науково-дослідних колективах існує гарна практика – регулярні наукові семінари, на яких науковці, особливо молоді, звітують та діляться своїми результатами роботи за певний нетривалий період.

У лабораторії Університету Природних ресурсів та природничих наук (БОКУ, Відень), керівником якої є професор Роланд Людвіг, також підтримують цю традицію і численний колектив молодих науковців періодично обговорює свої здобутки з колегами.

Цього разу науковий семінар відбувався у змішаному форматі – дистанційно-аудиторному. Дистанційну участь у роботі семінару взяли аспірантка нашого університету Ганна Вовк, яка щойно повернулась із відрядження до Відня, та її наукова керівниця, професорка Тамара Носенко.

Аспірантка поділилася зі своїми закордонними колегами науковими результатами, одержаними протягом двомісячної роботи у лабораторії професора Роланда Людвіга.

Робота виконується згідно з українсько-австрійським проєктом «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії». Представлена аспіранткою презентація продемонструвала великий обсяг експериментальної роботи та цікаві одержані результати.

Published on: 22-10-2021
Read also:
Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

3 листопада 2021 р. директор департаменту з продажу харчових культур і ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук прочитав лекцію англійською мовою для майбутніх докторів філософії та магістрантів випускових кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Н...

READ YOURSELF

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів 04 november 2021

University of Opole, Poland - Beginning of Cooperation

April 15, 2025, the contest within the ERASMUS+ program marked an important event – for the first time, mobility will take place between the National University of Food Technologies (NUFT) and the University of Opole, Poland. This cooperation became possible thanks to the perseverance and high professionalism of Ukrainian lecturers, among whom Igor...

READ YOURSELF

University of Opole, Poland - Beginning of Cooperation 15 april 2025

Літо з користю: наші біотехнологи взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine»

Третій рік поспіль здобувачі освіти та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології беруть участь у міжнародній літній школі «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine». Науковий захід, організатором якого є Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, був проведений за підтримки DAAD (Німецьке Бюро Академічних Обмінів). У здоб...

READ YOURSELF

Літо з користю: наші біотехнологи взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine» 26 july 2024