Н У Х Т

Мовний батл про академічну доброчесність для першокурсників менеджерів персоналу

16 october 2023

Мовний батл про академічну доброчесність для першокурсників менеджерів персоналу

12 жовтня 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки, професорки Олени Драган і кураторки, доцентки Ліани Мазник зі здобувачами-першокурсниками освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр» щодо питань дотримання академічної доброчесності при здобутті освіти в НУХТ.

В ігровому форматі викладачки влаштували Мовний Батл щодо визначення понять академічної доброчесності на українській і англійській мові. Першокурсники менеджери персоналу групи МП-1-8 і МП-1-9а (англомовне навчання) взяли активну участь із отриманням позитивних вражень від спілкування двома мовами одночасно.

Захід із креативним підходом викладачів сподобався здобувачам і змусив замислитися над серйозністю наслідків щодо недотримання академічної доброчесності.

Професорка Олена Драган і доцентка Ліана Мазник побажали здобувачам успіхів у навчанні, бути творчими, активними на заняттях і обов’язково дотримуватися принципів академічної доброчесності!

Published on: 16-10-2023
Read also:
Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Анатолій Лукащук, який має значний науково-практичний досвід роботи на посаді головного технолога ТОВ «Науково-виробнича організація «Лактол Інтернейшнл», був запрошений лекторкою вибіркової освітньої компоненти «Натуральні технологічно-функціональні інгредієнти у харчових технологіях», профес...

READ YOURSELF

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом 26 march 2025

Робоча група обговорила результати локального моніторингу бакалаврської освітньої програми «Харчові технології та інженерія»

У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ провели локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». Роботу у рамках зустрічі робочої групи очолила директорка інституту, гарантка освітньо-професійної програми Оксана Кочубей-Литвиненко. До роботи долучилися завідувач ка...

READ YOURSELF

Робоча група обговорила результати локального моніторингу бакалаврської освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 27 january 2023

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи

23 червня 2022 року в режимі відеоконференції на засіданні кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся розширений науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи Андрія Слюсенка на тему «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня доктора філо...

READ YOURSELF

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи 27 june 2022

Ступінь PhD – здобуто!

3 червня 2025 року відбувся успішний захист дисертації «Розроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» аспірантом кафедри технології молока і молочних продуктів Артуром Михалевичем. Наукова керів...

READ YOURSELF

Ступінь PhD – здобуто! 05 june 2025