Н У Х Т

Магістрантам НУХТ підкорюються найвищі щаблі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

04 may 2020

Магістрантам НУХТ підкорюються найвищі щаблі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

У 2019/2020 навчальному році Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка був визначений базовим закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія».

На конкурс надійшли 83 студентські наукові роботи з 38 закладів вищої освіти. Наш університет у цьому інтелектуальному змаганні представляли вихованці кафедри біотехнології і мікробіології, магістранти ІІ року навчання. Оксана Боднар представила роботу «Противірусна активність модифікованого іонами церію (ІІІ) альфа-інтерферону», Софія Дуб’янська – «Генотоксична дія фітопатогенних бактерій Pseudomonas syringae pv. atrofaciens», Іван Янчук – «Протипухлинна дія низькомолекулярного індуктору інтерферону in vitro».

У зв’язку із запровадженням карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, переможці конкурсу визначені за результатами першого етапу ІІ туру.

Дуже приємно, що наш магістрант Іван Янчук став переможцем конкурсу і нагороджений Дипломом ІІ ступеня!

Результати – рейтинговий список учасників конкурсу, рецензії на усі роботи та роботи переможців оприлюднені на сайті Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка. Дипломи переможців, а також подяки науковим керівникам студентів-переможців будуть відправлені учасникам поштою після завершення карантинних заходів.

Вітаємо молодого науковця із заслуженою нагородою та бажаємо подальших успіхів і досягнень!

Published on: 04-05-2020
Read also:
Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 травня 2019 року відбулися збори органу громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. На порядку денному розглядалося питання про рекомендацію кандидатури претендента на заміщення вакантної посади завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Головою зборів був обраний проректор з на...

READ YOURSELF

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 may 2019

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершився щорічний конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який цього року проводився з нагоди 135-річчя НУХТ, традиційно за підтримки ректорату та керівництва виробничого цеху №7 ПАТ «Київхліб». Конкурс складався з ...

READ YOURSELF

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений! 30 may 2019

Q&A session із заступником міністра освіти і науки

7 листопада до університету завітали заступник міністра освіти та науки Єгор Стадний і голова підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Ольга Коваль. Вони зустрілися зі студентами, викладачами та співробітниками й поспілкувалися стосовно стану і перспек...

READ YOURSELF

Q&A session із заступником міністра освіти і науки 08 november 2019

Інтерактивні технології та цифрові ресурси у викладанні англійської продовжують опановувати наші викладачі

Що досить часто об'єднує сьогодні різні вікові групи у вивченні англійської мови? Що є спільним для дітей, студентів і для дорослих? Звичайно, це гаджети, які наразі активно використовуються під час дистанційного навчання школярами, студентами та дорослими. Одним із ефективних і популярних підходів до вивчення іноземної мови є змішане навчання (з ...

READ YOURSELF

Інтерактивні технології та цифрові ресурси у викладанні англійської продовжують опановувати наші викладачі 14 april 2020