Н У Х Т

Магістрантам НУХТ підкорюються найвищі щаблі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

04 may 2020

Магістрантам НУХТ підкорюються найвищі щаблі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

У 2019/2020 навчальному році Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка був визначений базовим закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія».

На конкурс надійшли 83 студентські наукові роботи з 38 закладів вищої освіти. Наш університет у цьому інтелектуальному змаганні представляли вихованці кафедри біотехнології і мікробіології, магістранти ІІ року навчання. Оксана Боднар представила роботу «Противірусна активність модифікованого іонами церію (ІІІ) альфа-інтерферону», Софія Дуб’янська – «Генотоксична дія фітопатогенних бактерій Pseudomonas syringae pv. atrofaciens», Іван Янчук – «Протипухлинна дія низькомолекулярного індуктору інтерферону in vitro».

У зв’язку із запровадженням карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, переможці конкурсу визначені за результатами першого етапу ІІ туру.

Дуже приємно, що наш магістрант Іван Янчук став переможцем конкурсу і нагороджений Дипломом ІІ ступеня!

Результати – рейтинговий список учасників конкурсу, рецензії на усі роботи та роботи переможців оприлюднені на сайті Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка. Дипломи переможців, а також подяки науковим керівникам студентів-переможців будуть відправлені учасникам поштою після завершення карантинних заходів.

Вітаємо молодого науковця із заслуженою нагородою та бажаємо подальших успіхів і досягнень!

Published on: 04-05-2020
Read also:
Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

READ YOURSELF

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 november 2021

Можливість оцінити свої знання і навички отримали четвертокурсники-біотехнологи

Практика – маленьке слово з безмежним значенням для допитливого студента. Саме в цей час відбувається поєднання теоретичних знань, отриманих під час навчання в університеті, з їх застосуванням. Студентам четвертого курсу – Валерії Потапенко та Мирославу Хоньківу випала можливість зануритися у практику на виробництві бактеріальних заквасок у Державн...

READ YOURSELF

Можливість оцінити свої знання і навички отримали четвертокурсники-біотехнологи 28 february 2019

Літо з користю

Магістрантка освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» Валентина Жданюк і здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Дар'я Благодир навчаються у Summer School, що працює в університеті Жешува (Польща). На початку стажування здобувачки прослухали лекцію щодо екологічних, економічних і соціальних...

READ YOURSELF

Літо з користю 22 july 2022

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету пропонують користувачам для ознайомлення оновлену версію електронної бібліотеки Національного університету харчових технологій. Ресурс має нові розширені можливості пошукового апарату за параметрами: кафедра, дисципліна, спеціальність, номер електронних методичних вказівок. Наразі цей ресурс працю...

READ YOURSELF

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції 06 july 2021